Οργή για τους δύο Ρομά – Ο συζυγος της 73χρονης ξεσπά στις κάμερες (video)

Must Read

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 17/12 ζήτησαν και πήραν από τον εισαγγελέα, οι δύο Ρομά που ευθύνονται για το θάνατο της 73χρονης.

Με χειροπέδες στα χέρια και κουκούλες στο κεφάλι, προκειμένου να κρύψουν τα πρόσωπά τους, και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν το πρωί της Κυριακής 15/12 στον εισαγγελέα Κορίνθου οι δύο καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους. Οι δυο τους μπήκαν στο γραφείο του εισαγγελέα και ζήτησαν προθεσμία έως την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να απολογηθούν για το στυγερό έγκλημά τους.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής τους, επανέλαβαν πως έχουν μετανιώσει για το έγκλημα, με τον λιγοστό κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να ξεσπά σε αποδοκιμασίες, τη στιγμή που οι τηλεοπτικές κάμερες έδιναν μάχη για ένα τους πλάνο.

Διαβάστε επίσης: Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε: Στη φυλακή θα παραμείνει ο ανίερος Αρχιμανδρίτης

Ο σύζυγος της 73χρονης που πάτησαν και σκότωσαν οι ληστές στους Αγίους Θεοδώρους ξεσπά στην κάμερα του Alpha: «Ήταν αλήτες, έχω καταρρεύσει από αυτό που μας έκαναν. Τη γυναίκα μου την κομματιάσανε. Είναι μια ανάπαυση στην ψυχούλα της, η παράδοσή τους. Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρίες και λέω: “αυτός ήταν”! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

https://vimeo.com/379546038

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This