Στα… μαλακά οι συνοδοί που ξέχασαν παιδί σε σχολικό – «Έφαγαν» έξι μήνες με αναστολή

Must Read

«Καμπάνα» φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή έριξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στις δύο συνοδούς και στον οδηγό που τον περασμένο Οκτώβριο ξέχασαν ένα αγοράκι τριών ετών μέσα σε σχολικό λεωφορείο επί 3,5 ώρες στην Παλλήνη.

Το δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, μετέτρεψε την κατηγορία που αντιμετώπιζαν από έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε σωματική βλάβη από αμέλεια. Στις απολογίες τους οι τρεις κατηγορούμενοι επιχείρησαν να επιρρίψουν ευθύνες ο ένας στον άλλον, αποκαλύπτοντας ωστόσο, ότι κανείς τους δεν έλεγξε σωστά αν όλα τα παιδιά είχαν αποβιβαστεί από το σχολικό όχημα.

Το αγοράκι υπέστη σοκ

Στην κατάθεσή της η μητέρα του παιδιού εξήγησε πως το άτυχο αγοράκι υπέστη σοκ, το οποίο δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα. «Όταν έφτασα στο σχολείο, είχαν βάλει το παιδί στην τάξη του, δεν του έδωσαν ούτε νερό, ούτε είχαν φωνάξει τον ψυχολόγο που, ούτως ή άλλως, έχει το σχολείο, προσπάθησα να του μιλήσω, έκανε 15 λεπτά να μου μιλήσει και το μόνο που μου είπε είναι “μαμά κλαίω, μαμά κλαίω”!» είπε, περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που βίωσε.

Δείτε επίσης: Στο κελί του επιστρέφει ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον, Γιάννης Παρασκάκης

«Από τις 29 Οκτωβρίου έως και σήμερα νιώθει ανασφάλεια, θέλει πάντα κάποιον δίπλα του» εξήγησε η μητέρα, ενώ στην κατάθεσή του ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου μίλησε για απροσεξία και ανθρώπινο λάθος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This