Κύριε Μητσοτάκη, «μαζέψτε» τον Μπάμπη Παπαδημητρίου!

Must Read

«Μα που ζει ο άνθρωπος;»

Δεν είναι δικές μας λέξεις, (αν και αναρωτηθήκαμε το ίδιο ακριβώς πράγμα)… Είναι το ερώτημα στο στόμα ανθρώπων κάθε ηλικίας, μετά την αψυχολόγητη, άστοχη και αδικαιολόγητη «παρέμβαση» του νεόκοπου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος είπε με περίσσιο θράσος ότι «το νερό είναι απαράδεκτα φτηνό»!

Σε μία χώρα που προσπαθεί να βρει το βηματισμό της, με πολίτες που επί μία δεκαετία ακροβατούν στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, ένας άνθρωπος που (καλά να είναι) είχε πάντα δουλειά, δεν βίωσε ούτε για μία μέρα την ανεργία αλλά, δεν είναι η πρώτη φορά που δεν έχει συναίσθηση του τι έχει περάσει ένας ολόκληρος λαός, η δήλωση ότι «το νερό είναι απαράδεκτα φτηνό» είναι τουλάχιστον ατυχής για να μην πω ανήθικη!

Και δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι «σύντροφοί του» τον χαρακτήρισαν Μαρία Αντουανέτα, ενώ κάποιοι άλλοι του γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη. Δεν γνωρίζουμε αν η νέα κυβέρνηση θα πετύχει να βάλει την Ελλάδα στην κανονικότητα και θα κάνει πράξη το «πρώτα ο πολίτης». Τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι προσπαθεί. Δεν είναι λοιπόν δυνατόν, κάποιοι βουλευτές όπως ο κύριος Μπάμπης να γίνονται «εμπρηστές», όταν αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «Πυροσβέστες»!

Αυτό όμως που προβληματίζει και στεναχωρεί, είναι ότι –δυστυχώς- ο πρωθυπουργός δεν έχει πάρει ξεκάθαρη και δημόσια θέση για το θέμα και, αυτό είναι «φάουλ»! Η θέληση ενός πρωθυπουργού να υπηρετήσει και να ανακουφίσει τους «τσακισμένους» πολίτες αποδεικνύεται στην πράξη ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι «θα τραβήξει το αυτί», εκείνων που μιλάνε χωρίς να σκέφτονται, δυναμιτίζοντας (βλακωδώς) μία τόσο σημαντική προσπάθεια.

Κύριε Μπάμπη μαζευτείτε και κύριε Πρωθυπουργέ μαζέψτε τον πριν να είναι πολύ αργά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This