Επιμένει στην αθωότητά της η Γαλλομαροκινή που κατηγορείται για το φόνο του εραστή της με ψαλίδι (video)

Must Read

Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας με ψαλίδι που είχε αναστατώσει το Ηράκλειο τον περασμένο Ιούλιο, με την 45χρονη -σήμερα- Γαλλομαροκινή, που -φέρεται πως- είχε κατακρεουργήσει με ψαλίδι τον 56χρονο εραστή και ξάδελφό της, με τον οποίο παραθέριζε στον Τσούτσουρα, να δηλώνει αθώα.

Λίγες εβδομάδες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το άγριο έγκλημα, η γυναίκα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 μέσα από τις φυλακές, λέγοντας πως ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε, ισχυρισμό που είχε προβάλει από την πρώτη στιγμή και ενισχύουν νεότερα στοιχεία, που δείχνουν πως στο ψαλίδι βρέθηκε μόνο το DNA του θύματος.

Η 45χρονη που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, επιμένει πως δεν έκανε εκείνη το έγκλημα και πως πρόκειται για αυτοχειρία, καθώς ο 56χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σε πρώτη φάση, πάντως, ο ιατροδικαστής είχε αποκλείσει τους ισχυρισμούς της, λέγοντας ότι τα πολλαπλά χτυπήματα με ψαλίδι (κυρίως στον θώρακα) έγιναν από άλλο άτομο και, επιπλέον, δεν υπήρξε παραβίαση στο δωμάτιο.

Καβγάδιζαν συνεχώς

Το έγκλημα έγινε στις 22 Ιουλίου του 2019 στο ξενοδοχείο του Τσούτσουρα και, όπως είχε γράψει τότε η «Espresso», το ζευγάρι πήγε στις 20 Ιουλίου στο ξενοδοχείο και σκόπευε να μείνει έως και τις 27 του ίδιου μήνα. Αυτό το λίγο διάστημα που έμειναν στον Τσούτσουρα καβγάδιζαν συνεχώς και μάλιστα, όπως είχαν πει αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν από το στυγερό έγκλημα είχαν τσακωθεί, ενώ βρίσκονταν στην πισίνα του ξενοδοχείου. Μάλιστα, κατανάλωναν πολύ αλκοόλ, ενώ στο δωμάτιό τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνες ουσίες.

Εκείνη τη μοιραία νύχτα, ένοικοι της ξενοδοχειακής μονάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που ερχόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού. Γρήγορα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου εντόπισαν το σώμα του 56χρονου αιμόφυρτο να κείτεται στο πάτωμα και τη Γαλλομαροκινή στον ίδιο χώρο.

  • Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

https://youtu.be/GUPI2i5GrOY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This