Τρίτη 11/5/2021

«Ζούσα μια κόλαση» λέει η 18χρονη – «Ψέμματα» απαντάει η αδερφή του 49χρονου ταξιτζή

Την στιγμή που η 18χρονη κόρη και η σύζυγος του 49χρονου παρουσιάστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, στη Μικροκλεισούρα Δράμας πραγματοποιήθηκε η κηδεία του ταξιτζή που βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του.

Μάνα και κόρη ομολόγησαν ότι έσφαξαν τον ταξιτζή καθώς δεν άντεξαν κακοποίηση. Η 18χρονη κόρη του δήλωσε ότι ο πατέρας της την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών, ενώ η μάνα δεχόταν ξυλοδαρμούς που την ανάγκασαν να ζητήσει φιλοξενία σε ξενώνα κακοποιημένων γυναικών.

Το 18χρονο κορίτσι ανέφερε χαρακτηριστικά στον εισαγγελέα «Ζούσα μια κόλαση, δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα άλλο» για τον πατέρα της που κατέθεσε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά όλα αυτά τα χρόνια.

Μάνα και κόρη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Η αδερφή του 49χρου ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέμματα

Σύμφωνα με το star.gr, η αδερφή του 49χρονου ταξιτζή δηλώνει κατηγορηματικά ότι όλα είναι ψέματα: «Αγαπούσε πάρα πολύ και τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Είναι ψέματα. Τα κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση της κόρης, γιατί μαζί μάνα και κόρη τον σκότωσαν. Ο αδερφός μου ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω της. Δεν τιμάνε ούτε τη μνήμη του νεκρού.Δεν άξιζε ο αδερφός μου να είναι σε αυτήν τη θέση. Στα παιδιά του δεν έλειψε τίποτα, αυτός έκανε στερήσεις για να τα έχουν τα παιδιά του όλα και στο τέλος… το τέλος το ξέρετε. Θα γυρίσουν τώρα και θα πούνε ότι ο Λάζαρος έκανε τέτοιο πράγμα, είναι δυνατόν, θα τρελαθούμε τελείως, δηλαδή υπάρχει και θεός, αυτή η γυναίκα, δεν ξέρω, μας έχει αφήσει άναυδους» δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ