Τρίτη 18/5/2021

Διακοπές πολυτελείας για τον μαϊμού-γιατρό και την «εφοπλίστρια» σύζυγό του

Σε «βαρέλι δίχως πάτο» εξελίσσεται η υπόθεση του ψευτογιατρού που ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε συνανθρώπων μας, ενώ αυξάνονται καθημερινά οι καταγγελίες για την ανατριχιαστική δράση του. Οι αποκαλύψεις παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, τόσο για τις απάτες του, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο έτρωγε τις πενιχρές οικονομίες του κοσμάκη που εναπόθετε στον 47χρονο τις ελπίδες του να σωθεί από τον καρκίνο.

Ο «Δρ Θάνατος» ζούσε πλουσιοπάροχα, έκανε διακοπές μεταξύ Μυκόνου και Σαντορίνης και ο γάμος του στοίχισε 28.000 ευρώ. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Realnews» στις διακοπές του πλήρωνε με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και έμενε σε πεντάστερα ξενοδοχεία με τη σύζυγό του να συστήνονταν ως κόρη γνωστού εφοπλιστή.
Ο γάμος του έγινε τον Νοέμβριο του 2007 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και Αρχαγγέλων στην Κάντζα, παρουσία 300 καλεσμένων, ενώ στην γαμήλια δεξίωση που ακολούθησε σε γνωστό ξενοδοχείο στα νότια προάστια, στο μενού σερβίρονταν καπνιστός σολομός, σφυρίδα, μαριναρισμένες γαρίδες και σορμπέ ρακί με πέρλες πεπονιού. Μόνο η δεξίωση του γάμου κόστισε στον Νίκο Κοντοστάθη 28.000 ευρώ.

Παράλληλα, είχε συντάξει και μια διαθήκη σε περίπτωση που πάθαινε κάτι και φέρεται πως ισχυριζόταν ότι διατηρούσε μια εταιρία στο Ντουμπάι,την οποία θα άφηνε στη μεγάλη του κόρη, αλλά μέχρι να ενηλικιωθεί τον έλεγχο θα είχε η σύζυγός του.
Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταγγελίες, οι οποίες ξεπερνούν τις 100, ο Νίκος Κοντοστάθης δεν εκμεταλλευόταν μόνο τον πόνο των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά έστρεφε το βλέμμα του σε οτιδήποτε μπορούσε να του αποφέρει χρήμα, επικαλούμενος πάντα τις υψηλές γνωριμίες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ