Αρνείται κάθε κατηγορία για ανθρωποκτονία η 26χρονη που σκότωσε τον Βούλγαρο οπαδό

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Ενεργό ρόλο στην δολοφονία του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού η 26χρονη που πέρασε από πάνω του με το όχημα της. 

Μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών και βιντεοληπτικό υλικό, η 26χρονη φέρεται να ήταν μαζί με τον 48χρονο που καθοδηγούσε άτομα που συμμετείχαν σε επεισόδια κατά το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ και οποίος είχε νοικιάσει το όχημα με το οποίο έγινε η δολοφονία. Ο 48χρονος ήταν εκείνος που έδινε τις οδηγίες στους φυσικούς δράστες της επίθεσης.

Η 26χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αρνήθηκε κάθε κατηγορία για ανθρωποκτονία με δόλο που της απαγγέλθηκε μετά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου.

Ο 28χρονος έπινε καφέ μαζί με άλλους οπαδούς της βουλγαρικής Πλόβντιβ σε καφετέρια  επί της οδού Μαρία Κάλλας στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, όταν ξαφνικά μια ομάδα κουκουλοφόρων οπαδών επιτέθηκε με λοστούς και ρόπαλα εναντίον τους. Ο 28χρονος Βούλγαρος που τραυματίστηκε σοβαρά και βρισκόταν πεσμένος στον δρόμο, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της 26χρονης η οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκε, Όταν μετά από ανθρωποκυνηγητό των αρχών συνελήφθη, η ίδια είχε δηλώσει ότι είχε πανικοβληθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχουν ήδη ταυτοποιηθεί πέντε άτομα που ενεπλάκησαν στην επίθεση κατά των Βουλγάρων οπαδών όπου δολοφονήθηκε και ο 28χρονος.

Η 26χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ ο δικηγόρος της Αντώνης Κουδρόγλου, υποστηρίζει ότι η 26χρονη πανικοβλήθηκε και έφυγε από το σημείο φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This