Δευτέρα 17/5/2021

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε σπείρα Αλβανών που έκρυβε ναρκωτικά μέσα σε… θαμμένους κουβάδες!

Με μια «κινηματογραφική» επιχείρηση, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το τμήμα της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στην εξάρθρωση κυκλώματος που διακινούσε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών στη Μύκονο.

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που δέχθηκαν για την παράνομη δράση πέντε Αλβανών, για τους οποίους διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, οι άνδρες της Αστυνομίας τούς παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες και, αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν, εισέβαλαν στο κτήμα όπου διέμεναν και τους φόρεσαν χειροπέδες.

μυκονος ναρκωτικα

Οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών είχαν νοικιάσει μια κατοικία σε έκταση πολλών στρεμμάτων σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του νησιού, τη Φτελιά, όπου έκρυβαν μέσα σε κουβάδες θαμμένους στο χώμα ποσότητες χασίς και κοκαΐνης. Με τη βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανιχνευτή, οι Αρχές εντόπισαν τα θαμμένα ναρκωτικά και κατάσχεσαν ένα πιστόλι Zastava των 7,62 mm με δύο σφαίρες στον γεμιστήρα, τρεις ζυγαριές ακριβείας, τρία κινητά τηλέφωνα και τα ποσά των 3.935 ευρώ και των 40 δολαρίων.

Μέλη του κυκλώματος

Αυτό που προσπαθούν τώρα οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου από την ανάλυση των επαφών των τριών τηλεφώνων, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας, είναι να βρουν μέσα από το υλικό που θα προκύψει τις «άκρες» των Αλβανών ώστε να φτάσουν και σε άλλα μέλη του κυκλώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή της Φτελιάς στο νησί των ανέμων είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο πριν από λίγες ημέρες, όταν οι τοπικές Αρχές έβαλαν λουκέτο σε ένα πολύ γνωστό beach bar της περιοχής, εξαιτίας του έντονου συνωστισμού που επικράτησε, παρά τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ