Χανιά: Κατέληξε ο συνταξιούχος γιατρός που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφού πρώτα πυροβόλησε τη σύζυγό του

Must Read

Υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του ο 60χρονος συνταξιούχος γιατρός από τα Χανιά που πυροβόλησε την 56χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα και μετά αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.

Ο 60χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τετάρτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, όπου και νοσηλευόταν, μετά το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Πασακάκι Χανίων.

Όσον αφορά στην σύζυγό του, η οποία έπεσε θύμα της οργής του πάνω στον άγριο καβγά τους, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This