Για μια θέση πάρκινγκ βγήκαν τα… μαχαίρια στη Ρόδο! Αστυνομικός το θύμα της επίθεσης

Must Read

Δύο αδέλφια μαχαίρωσαν έναν αστυνομικό, ο οποίος τους ζήτησε εξηγήσεις επειδή λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν καβγαδίσει με τη γυναίκα του, υπάλληλο σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού, για μία θέση στάθμευσης.

Το ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν ο -εκτός υπηρεσίας- αστυνομικός αποφάσισε να επέμβει και να ζητήσει εξηγήσεις από τα δύο αδέλφια για το περιστατικό.

Όμως, δεν περίμενε ότι θα δεχόταν έτσι απροκάλυπτα επίθεση με μαχαίρι και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς, τα τραύματα που υπέστη στην κοιλιά, και συγκεκριμένα κάτω από τα πλευρά και στον αριστερό μηρό, ήταν επιπόλαια και του δόθηκε εξιτήριο.

Στην κατάθεση που έδωσε αργότερα στους συναδέλφους του στην Ασφάλεια, είπε ότι οι δύο δράστες ήταν Έλληνες και τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα, αλλά ο ένας από αυτούς έκανε πράξη την απειλή και τον τραυμάτισε με το μαχαίρι. Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν άμεσα, αλλά ισχυρίστηκαν ότι πρώτος τούς επιτέθηκε ο αστυνομικός, ο οποίος έριξε στο έδαφος τον έναν από αυτούς.

Το βρήκε πεσμένο στο έδαφος

Σύμφωνα πάντα με όσα δικαιολογήθηκε αυτός που φέρεται να σωριάστηκε στο έδαφος, εκείνη τη στιγμή βρήκε πεσμένο τυχαία ένα μαχαίρι κήπου και το χρησιμοποίησε για να… αμυνθεί!

Όμως, όπως φάνηκε, οι εξηγήσεις τους δεν έπεισαν τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Ρόδου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων και τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This