Πέμπτη 24/6/2021

Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη διαμονή στην Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης που πραγματοποίησαν άνδρες της Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική, έγιναν περισσότεροι από 6.000 ελέγχους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 22 άτομα και να βεβαιωθούν περισσότερες από 1.700 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Αστυνομία, στο πλαίσιο των στοχευμένων αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 2/10, πραγματοποιήθηκαν 2.694 έλεγχοι οχημάτων και 3.611 έλεγχοι ατόμων.

Στόχος των δράσεων, είναι η πρόληψη των κλοπών και διαρρήξεων, η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ο εντοπισμός φυγόποινων, η σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων και γενικότερα η αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Οι επτά από τους 22 πιάστηκαν στα «πράσα» και συνελλήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ακόμη τρεις για ναρκωτικά, δύο για κλοπές – διαρρήξεις και άλλοι ισάριθμοι για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και ένα άτομο για καταδικαστική απόφαση. Οι υπόλοιποι επτά συνελήφθησαν για λοιπά αδικήματα. Από το σύνολο των βεβαιωμένων παραβάσεων, οι 991 αφορούσαν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και οι 80 σε διάφορα αδικήματα.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ