Κυριακή 20/6/2021

Αλλοδαπός στη Χίο πήρε ταξί μόνο και μόνο για να ληστέψει τον ταξιτζή

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένας νεαρός οδηγός ταξί στη Χίο, όταν ένας αλλοδαπός, τον οποίο παρέλαβε από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών και Προσφύγων στη ΒΙΑΛ για να τον πάρει κούρσα, τον απείλησε και τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του!

Η ληστεία έγινε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο μετανάστης έκανε νεύμα στον οδηγό του ταξί να σταματήσει. Ο 23χρονος οδηγός σταμάτησε και όταν ο άγνωστος αλλοδαπός επιβιβάστηκε, του ζήτησε να τον πάει στο κέντρο. Ο ανυποψίαστος ταξιτζής ξεκίνησε χωρίς καθυστέρηση με κατεύθυνση προς την πόλη της Χίου, όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Σίγουρα, όμως, το υποψιάστηκε, όταν ο επιβάτης τού ζήτησε να αλλάξει διαδρομή, όμως ακόμη και τότε δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση. Ως αποτέλεσμα, όταν πια έφτασαν σε έναν στενό δρόμο στο Χαλκειός, ο αλλοδαπός τον απείλησε ότι θα τον χτυπήσει και τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του! Αφού άρπαξε το ποσό των 300 ευρώ, κατέβηκε βιαστικά από το ταξί και έγινε καπνός.

Αμέσως, ο 23χρονος οδηγός έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να καταγγείλει τη ληστεία, όμως η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν ασαφής και δεν βοηθάει ιδιαίτερα στις έρευνες, αφού ο δράστης φορούσε καπέλο και μάσκα, με αποτέλεσμα να κρύβει καλά τα χαρακτηριστικά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ