Τι «πρόδωσε» τους πληρωμένους δολοφόνους του Μακρή

Must Read

Πριν από λίγη ώρα οι βουλγαρικές αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη του συνεργού στη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ο οποίος ήταν αδελφός του δράστη και κρυβόταν στη Βουλγαρία. Έτσι, λοιπόν στα χέρια των αρχών βρίσκονται και οι δύο εκτελεστές του συμβολαίου θανάτου του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία. Εδώ, αξίζει να θυμίσουμε πως η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στην αποκάλυψη των δυο Βούλγαρων.

Τα αδέρφια, παρά το γεγονός πως θεωρούνται από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ως «επαγγελματίες εκτελεστές», υπέπεσαν σε κάποια βασικά «λάθη» τα οποία «πρόδωσαν» τις κινήσεις τους. Αρχικά, είχαν δηλώσει τα κανονικά τους στοιχεία στον τόπο διαμονής τους.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι του Γιάννη Μακρή. Στη συνέχεια διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητό τους ήταν νοικιασμένο. Οι εκτελεστές του Γιάννη Μακρή είχαν δηλώσει στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας… κλοπή του ενός από τα τέσσερα οχήματα που είχαν νοικιάσει πριν εκτελέσουν εν ψυχρώ τον επιχειρηματία. Αυτό προέκυψε από την έρευνα των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έφτασαν σε εταιρείες ενοικιάσεως οχημάτων και διαπίστωσαν πως τα δύο αδέρφια είχαν νοικιάσει ένα Peugeot, ένα Golf, ένα Tiguan και τέλος το Nissan Pulsar που χρησιμοποίησαν στη δολοφονία.

Το… λάθος τους έγινε όταν επέστρεψαν το τρίτο όχημα είπαν στον ιδιοκτήτη εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων πως κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό τζάμι και τους αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα. Παράλληλα, οι δύο δράστες δεν δίστασαν να… καταγγείλουν το συμβάν στην ΕΛ.ΑΣ., με τον έναν από τους δύο να παραδίδει το διαβατήριο βουλγαρικών αρχών. Οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου είχε γίνει η καταγγελία, με τον αστυνομικό του τμήματος που επιλήφθηκε της έρευνας να αναγνωρίζει τα δύο αδέρφια που είχαν καταγγείλει την… κλοπή.

Οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με τις έρευνες διαπίστωσαν ότι οι κατασχεθέντες κάλυκες και βολίδες στον τόπο του εγκλήματος, προέρχονταν από πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, τύπου MAKAROV,  για το οποίο δεν προέκυψε ότι έχει ξανά χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν. Παράλληλα το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, τους παρέδωσε μια Beretta, το όπλο που είχε ο «Αυστραλός». Το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί το 2014 απο αγνώστους από το σπίτι ενός άνδρα στο Αιγάλεω και ήταν «καθαρό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This