Ληστές έδειραν μία ηλικιωμένη στο Μεσολόγγι, έκαναν «γης μαδιάμ» το σπίτι της, αλλά δεν βρήκαν λεφτά!

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε στα χέρια άγνωστων κακοποιών μία ανυπεράσπιστη γιαγιούλα στο Μεσολόγγι, όταν διέρρηξαν το σπίτι της, τα ξημερώματα της Πέμπτης, με σκοπό να τη ληστέψουν. Ωστόσο, έφυγαν τελικά με άδεια χέρια, αφού η άμοιρη γυναίκα δεν είχε κάτι αξίας!

Οι ληστές, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας ιατρικές μάσκες και κουκούλες, αιφνιδίασαν την γριούλα ξυπνώντας την απότομα και άρχισαν να την χτυπούν ρωτώντας την πού είχε κρυμμένα τα χρήματα. Εκείνη τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ που δεν κατάλαβε καν πόσοι ήταν, καθώς συνέχισαν να την χτυπούν όταν τους είπε πως δεν είχε ούτε… δεκάρα! Οι δράστες ερεύνησαν όλα τα δωμάτια, αλλά δεν βρήκαν χρήματα ούτε τιμαλφή κι έτσι τράπηκαν σε φυγή άπρακτοι.

Η γιαγιούλα κατήγγειλε την εισβολή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μεσολογγίου, οι οποίοι σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ληστείας και απλή σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This