Δύο Έλληνες κρατούσαν όμηρο στην Θεσσαλονίκη έναν 29χρονο από την Ινδία και του ζητούσαν χρήματα

Must Read

Παρά την θέλησή του κρατείτο από δύο Έλληνες ένας 29χρονος άνδρας από την Ινδία,τον οποίο απελευθέρωσαν άνδρες της Αστυνομίας, στην Θεσσαλονίκη, βάζοντας τέλος στο μαρτύριό του. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που έγινε σε αστυνομική Υπηρεσία του νομού Αττικής, σχετικά με πιθανή αρπαγή νεαρού αλλοδαπού στην Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων αποθήκη στο Δενδροπόταμο, όπου οι δύο δράστες κρατούσαν χωρίς τη θέληση του τον 29χρονο Ινδό, ο οποίος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο από γρονθοκοπήματα.

Οι δράστες εκβίαζαν τα συγγενικά πρόσωπα του θύματος, για την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Σε βάρος του 22χρονου «εγκέφαλου» της υπόθεσης και του 37χρονου συνεργού του σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση, που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου κράτησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This