Χάκερ στη Ρόδο έγινε ο εφιάλτης τριών αδερφών

Υπέκλεψε φωτογραφίες των γυναικών! Απειλούσε και έκανε χυδαία σχόλια

Must Read

«Φίδι στον κόρφο της» είχε βάλει μια πολύτεκνη οικογένεια από τη Ρόδο, αφού ο φίλος μίας από τις πέντε κόρες της εξοικειώθηκε με τη σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου -το λεγόμενο dark web– και διέσυρε τρεις από τις αδελφές κάνοντας τη ζωή τους κόλαση!

Για ανεξήγητο λόγο ο δράστης που μυήθηκε στις τεχνικές των χάκερ έβαλε στο στόχαστρο τρεις αδελφές της κοπέλας του και επιδόθηκε σε ένα χυδαίο bullying σε βάρος τους. Τα κορίτσια πάγωσαν, όταν αντιλήφθηκαν ότι στις σελίδες του Instagram άρχισαν να δέχονται βροχή από υβριστικά και σεξουαλικά μηνύματα, ενώ επί τριήμερο έφταναν μηνύματα με αισχρό περιεχόμενο και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της μιας από αυτές.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας, ο νεαρός φέρεται ότι δημιούργησε στο Instagram προφίλ με τα ονόματα των τριών γυναικών και αναρτούσε ψεύτικες φωτογραφίες. Ομως, η αθλιότητα δεν τελείωσε εκεί, καθώς φέρεται ότι υπέκλεψε από το cloud (χώρος αποθήκευσης στο διαδίκτυο) και αληθινές φωτογραφίες των τριών γυναικών με τις οποίες τις απειλούσε. Μάλιστα, διακινούσε στο ίντερνετ τις κλεμμένες φωτογραφίες συνοδεύοντάς τις με χυδαία σχόλια και απειλούσε ακόμη και την επαγγελματική τους δραστηριότητα, ενώ φέρεται και ότι προκάλεσε φθορές στα αυτοκίνητα της οικογένειας.

Μετά το ισχυρό αρχικό σοκ οι τρεις γυναίκες άρχισαν να υποψιάζονται τον κατά τα άλλα φιλικό σύντροφο της αδελφής τους κι έτσι απευθύνθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι ειδικοί της οποίας ερεύνησαν τα ψηφιακά ίχνη του υλικού και των μηνυμάτων και οδηγήθηκαν στον χάκερ.

Η οικογένεια κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του και, όπως αναφέρει η «δημοκρατική», το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου εξέδωσε προσωρινή διαταγή να μην πλησιάζει το σπίτι της οικογένειας σε απόσταση μικρότερη των 20 μέτρων. Επίσης τον υποχρεώνει να μην επαναλάβει στο μέλλον άλλες πράξεις σε βάρος των μελών της οικογένειας, όπως εξυβρίσεις, απειλές, επιθέσεις λόγω και έργω, παρενοχλήσεις με οποιονδήποτε τρόπο, όπως μέσω μηνυμάτων, με την απειλή ότι κάθε φορά που θα το κάνει ο κατηγορούμενος θα του επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This