Δήμητρα της Λέσβου: «Ο 84χρονος οδηγός ξεκολλούσε τα ρούχα της από το αμάξι ενώ εκείνη ψυχορραγούσε»

Με ανασφάλιστο όχημα ο 84χρονος «Χάρος» που θέρισε και εγκατέλειψε τη «Δήμητρα»

Must Read

Στα αζήτητα του νεκροτομείου επί δύο ολόκληρους μήνες βρισκόταν η σορός του 64χρονου Δημήτρη Καλογιάννη, γνωστού ως «Δήμητρα της Λέσβου», με την οικογένεια και το Silver Alert να κατηγορούν τις αρχές για ολιγωρία. 

Παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ εξακρίβωση του πτώματος με εξέταση DNA, όπως διαπιστώθηκε, η Δήμητρα ήταν το θύμα παράσυρσης και εγκατάλειψης του τροχαίου που σημειώθηκε στις 9 Απριλίου, μόλις 3 μέρες μετά την εξαφάνισή της από το Δρομοκαΐτειο

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν δυο μήνες για να υποψιαστούν ότι ο 64χρονος που βρέθηκε χτυπημένος και νεκρός στο Φαληρικό Δέλτα, ήταν η αγνοούμενη «Δήμητρα της Λέσβου».

Οι πραγματογνώμονες έριξαν φως στις συνθήκες του τροχαίου και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δικογραφία σε βάρος του 84χρονου οδηγού που την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αβοήθητη να ξεψυχήσει στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το protothema.gr, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ντοκουμέντα από το τροχαίο, οι πραγματογνώμονες κατάφεραν να καταγράψουν τις κινήσεις του ηλικιωμένου οδηγού της μαύρης Mercedes ο οποίος αφού χτύπησε τη Δήμητρα και πάτησε γκάζι, σταμάτησε το αυτοκίνητο δύο χιλιόμετρα παρακάτω. Εκεί βγήκε από το πολυτελές όχημά του και αφού ξεκόλλησε τα υπολείμματα των ρούχων της Δήμητρας από το αυτοκίνητό του, τα πέταξε στο πεζοδρόμιο και εξαφανίστηκε.

Ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Φίλιππος Μπρέζας και ο πραγματογνώμονας – τεχνικός σύμβουλος που όρισε η οικογένεια, Αναστάσιος Δέδες υπογράφουν τα υπομνήματα της πραγματογνωμοσύνης. Μάλιστα ο κ. Δέδες χαρακτήρισε την πράξη του 84χρονου οδηγού της Mercedes «ενέργεια δόλια και κατακριτέα». Μάλιστα όπως αποδείχτηκε, ο ίδιος είχε δίπλωμα τριετίας που έληξε στις αρχές Ιουνίου, ενώ το όχημα του ήταν ανασφάλιστο.

Σύμφωνα με την αυτοψία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 5:10 το πρωί και η τροχαία ενημερώθηκε μετά τις 7. Δηλαδή επί δύο ολόκληρες ώρες η «Δήμητρα της Λέσβου» ψυχορραγούσε εγκαταλελειμμένη στην άσφαλτο….

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βασίλης Μπισμπίκης: Η κοινή φωτογραφία με τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του

Σώος και αβλαβής φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την περιπέτεια υγείας που είχε η οποία τον οδήγησε...

More Articles Like This