Η στιγμή που οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αρπάζουν τον Γυμνασιάρχη με βία

Must Read

Στιγμιότυπα από την στιγμή που οι περιβόητοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» άρπαξαν και πήραν σηκωτό τον διευθυντή του Γυμνασίου στην Πιερία, είδαν το «φως» της δημοσιότητας. 

Όπως φαίνεται στα φωτογραφικά καρέ περίπου τρία άτομα επιτίθενται στον διευθυντή και του βάζουν χειροπέδες, τη στιγμή που εκείνος φωνάζει και προσπαθεί να αντισταθεί. Οι «Θεματοφύλακες» τον άρπαξαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να γίνει… προσαγωγή επειδή επιβάλλει αντισυνταγματικά μέτρα στους μαθητές, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας!

Εκεί ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με το νόμο, καθώς οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές που στη συνέχεια έγιναν συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες, είναι ένας απόστρατος αστυνομικός, μια νοικοκυρά, μια δασκάλα χορού, ένας συνταξιούχος, δύο αγρότες κ.α.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This