Αποκάλυψη-σοκ: «Η Ρούλα μου ζήτησε να βρω έναν άνθρωπο για να κάνει κακό στον άνδρα της»!

Αυτό ήταν που έμαθε ο Μάνος Δασκαλάκης και τον φόβισε! – Οι… κάμερες στη σχέση του ζευγαριού

Must Read

Πριν από δύο ημέρες ο ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει τη μαρτυρία ενός άνδρα που εργάζεται στην προστασία υψηλών προσώπων και ο οποίος υποστήριζε ότι είχε συναντηθεί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και αυτή ζήτησε τη βοήθειά του έτσι ώστε να μάθει πως κινούνται οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών και να παρακολουθήσει το που βρίσκεται ο Μάνος Δασκαλάκης.

Όμως, υπήρχε και κάτι ακόμα, που δεν αποκαλύφθηκε γιατί κόπηκε το βίντεο και το οποίο όπως άφησαν στην εκπομπή «το Πρωινό» να εννοηθεί, ήταν κάτι πολύ κακό και έκανε τον Μάνο Δασκαλάκη να φοβηθεί.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα είχε πει ότι δεν θα παίξουν το υπόλοιπο απόσπασμα καθώς είναι πολύ σοβαρό, αλλά ο μάρτυρας είπε ότι αυτό που του ζητήθηκε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν πώς «να κάνει κάτι» που αφορούσε τον Μάνο Δασκαλάκη και αυτό ήταν που φόβισε τον πατέρα των τριών κοριτσιών.

https://youtu.be/Cv8zgnIloJU

«Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει»

Σύμφωνα λοιπόν με τις σημερινές δηλώσεις του συγκεκριμένου άνδρα που εργάζεται στην ασφάλεια υψηλών προσώπων, στο δεύτερο ραντεβού που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, του ζήτησε «να βρει έναν άνθρωπο για να κάνει κακό στον άνδρα της, να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και έτσι να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα»!

Εκείνος υποστηρίζει πως της απάντησε ότι δεν γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους. Πρόσθεσε ακόμα στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ότι προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα γνωρίζει.

Αίσθηση, ωστόσο, προκαλούν όσα μετέφερε στον ΑΝΤ1 ο άνδρας ότι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πατέρα των τριών -νεκρών σήμερα- παιδιών τους: «Αν “πέσω” σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου»!

Όσο για το ποια είναι η δική του εκτίμηση για την υπόθεση, ο καταγγέλλων σχολίασε:

«Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει … Η  γυναίκα είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».

Ο μάρτυρας μιλά στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη

«Είχαν βάλει κάμερες για να παρακολουθεί ο ένας τον άλλον»!

Οι απίστευτες αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό για την υπόθεση της Πάτρας και συγκεκριμένα για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε επίσης η Λίνα Αντωνοπούλου, λογίστρια και γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είπε πραγματικά εξωφρενικά πράγματα, αν όντως ισχύουν…

«Ακούγαμε στην γειτονιά ότι έβαζε ο ένας στον άλλον κάμερες, ότι ο ένας είχε βάλει κάμερες και παρακολουθούσε τον άλλον, η Ρούλα τον Μάνο ή ο Μάνος την Ρούλα … Η γειτονιά ήξερε πράγματα και πιστεύω ότι θα αρχίσει να μιλάει σιγά – σιγά»!

Το γιατί βέβαια δεν είχε μιλήσει κανείς τόσα χρόνια, είναι ένα ερώτημα, αλλά δεν αναμένεται να απαντηθεί…

Σύμφωνα με την κ. Αντωνοπούλου, μετά τον θάνατο της Ίριδας (το δεύτερο παιδί που πέθανε) άρχισε η γειτονιά να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

«Ο Μάνος είναι πολύ ευγενικό παιδί, πολύ ήρεμο, γλυκύτατο παιδί. Η Ρούλα ήταν πάρα πολύ κλειστή σαν άνθρωπος. Το πρόσωπο της ερμήνευε κάτι, πως ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό που ήταν ο Μάνος. Όλοι μα όλοι στον πρώτο θάνατο, της Μαλένας, σοκαριστήκαμε. Απλά δεν υπήρχε η υποψία ότι κάτι έχει γίνει. Μετά τον θάνατο της Ίριδας, άρχισε να ακούγεται εδώ στην γειτονιά ότι κάτι γίνεται με την μάνα, αρχίσαμε να λέμε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει».

Όσο για τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού, η γυναίκα είπε: «Αν και βρίσκομαι στην γειτονιά τα τελευταία 25 χρόνια … δεν την ξέραμε, δεν έβγαινε έξω η σπιτονοικοκυρά, δεν είχε επαφή με τον κόσμο».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This