Εκταφή της Τζωρτζίνας για το τάμπλετ της Ρούλας! – Επί τάπητος το τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Το Ανθρωποκτονιών εστιάζει στους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών

Must Read

Η είδηση που αποκαλύφθηκε χθες ότι μαζί με την Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί και το τάμπλετ της, άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Αμέσως οι Αρχές έλαβαν γνώση για το γεγονός και σήμανε «συναγερμός» καθώς φαίνεται πως  η «ταφή» του τάμπλετ μαζί με τη σορό της εννιάχρονης, δεν ήταν τυχαία

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για την προέλευση της ουσίας κεταμίνη, η οποία βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και ήταν αυτή που προκάλεσε ουσιαστικά τον θάνατό της, οι εκτιμήσεις είναι πως το θαμμένο τάμπλετ πιθανόν να είναι και το «κλειδί» της υπόθεσης, μιας και φέρεται να περιέχει στοιχεία που θα αποδείξουν πως και από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τον Alpha, αλλά και ΜΜΕ της Πάτρας οι Αρχές αναμένουν να δοθεί εισαγγελική εντολή να γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας, έτσι ώστε να μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους την ηλεκτρονική συσκευή και μάλιστα, η διαδικασία θα δρομολογηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Νωρίτερα, η διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας thebest.gr Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, μιλώντας στο OPEN, είχε αποκαλύψει ότι έλαβε την πληροφορία πως οι αστυνομικοί διερευνούν ήδη το ενδεχόμενο να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου τις αναζητήσεις για την κεταμίνη από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας χρησιμοποιώντας το wifi του νοσοκομείου!

Δέχθηκε να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας, τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο να υποβληθεί η 33χρονη σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους.

Σύμφωνα με τον Alpha, η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να αρνείται τα πάντα και μάλιστα κατηγορηματικά και φέρεται να της τέθηκε το ενδεχόμενο να ζητηθεί να υποβληθεί σε δοκιμασία ανίχνευσης ψεύδους. Εκείνη δέχθηκε.

Αν αυτό ισχύει, το αίτημα μπορεί να τεθεί από τον συνήγορό της στις δικαστικές αρχές κι εκείνες πλέον να αποφασίσουν αν θα το αποδεχτούν και επιτρέψουν στην κατηγορούμενη να προχωρήσει με την εξέταση. Πάντως να πούμε ότι στη χώρα μας μόλις μια φορά έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της Σούλας Καλαθάκη και ελλείψει άλλων στοιχείων.

Αν οι δύο συνήγοροι της Ρούλας Πισπιρίγκου συμφωνήσουν ότι θα προχωρήσουν με το αίτημα για το τεστ ανίχνευσης ψεύδους και αν αυτό γίνει αποδεκτό, το όποιο αποτέλεσμά του δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικό για τις δικαστικές αρχές. Μπορεί απλώς να συνεκτιμηθεί μαζί με υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία.

https://youtu.be/QR4ahQ4awGU

Στο μικροσκόπιο οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών εστιάζουν, σε παράλληλες ενέργειες με την υπόθεση της Τζωρτζίνας, στους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με το Open, η ίδια στρατηγική θα ακολουθηθεί και σε αυτή τη διαδικασία, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, αλλά με το ενδιαφέρον εστιασμένο στη συμπεριφορά και τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ήδη εξετάζονται το κινητό και το λάπτοπ της 33χρονης, για στοιχεία που τυχόν έχουν διαγραφεί από τις ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ από «κόσκινο» περνούν και οι συνεχείς αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα, αναμένεται να ζητηθεί άδεια για να ξεκινήσει νέα διερεύνηση των ιστολογικών δειγμάτων των δύο παιδιών που υπάρχουν στο αρχείο, ενώ αν και δύσκολο λόγω του χρόνου που έχει παρέλθει, θα επιχειρηθεί να γίνει και τοξικολογική εξέταση.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This