Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την Αΐντα – «Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει από το κτήνος»

«Έκανε σκηνές μπροστά στα παιδιά» λέει η φίλη της αδικοχαμένης φαρμακοποιού

Must Read

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Καβάλας έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας της 43χρονης φαρμακοποιού, από τον ίδιο της τον σύζυγο, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές.

Ο 55χρονος ο οποίος την στραγγάλισε και έμεινε αρκετές ώρες με τη νεκρή γυναίκα του μέσα στον χώρο του φαρμακείου, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε ότι έκανε κακό στη γυναίκα του και στον εαυτό του.

Η νεκροψία – νεκροτομή επιβεβαίωσε τις αρχικές πληροφορίες για ασφυκτικό θάνατο της 43χρονης Αΐντα. Ο δράστης έσφιξε τα δάχτυλά του γύρω από τον λαιμό της μητέρας των παιδιών του και την άφησε μόνο όταν συνειδητοποιήσε ότι δεν ανέπνεε.

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης αναφέρει: «Ήταν ασφυκτικός ο θάνατος. Η αιτία θανάτου είναι ο στραγγαλισμός. Βρέθηκαν εκχυμώσεις και εκδορές από τα νύχια στην τραχηλική χώρα ως το άνω μέρος. Εκτός από αυτά, εντοπίστηκε και κάταγμα στο υοειδές οστό, κάτω από τη γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σπάσει μόνο με τα χέρια, με τα δάχτυλα. Όταν πιέζεις πολύ δυνατά. Βρέθηκαν και αιμορραγίες, αιμορραγικές διηθήσεις στους μύες, μαλακά μόρια, λίπος που σημαίνει ότι υπήρχε πίεση από το χέρι του. Την στραγγάλισε με το ένα χέρι, πιθανώς το αριστερό» δήλωσε στο newsit.gr.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η γυναίκα πρόβαλλε αντίσταση και πάλεψε με τον σύζυγό της: «Από την μία πλευρά υπήρχε εκχύμωση 1,2 x 1,2 στρογγυλού σχήματος από ένα δάχτυλο. Από την άλλη πλευρά της τραχηλικής χώρας ήταν εκδορές από νύχια από τα τέσσερα δάχτυλα. Ήταν βίαιος ο θάνατος. Η γυναίκα προσπάθησε να αντιδράσει» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

«Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά»

Ο 55χρονος ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ανέφερε στους αστυνομικούς που τον φρουρούν ότι το περασμένο βράδυ η σύζυγός του, του εξέφρασε την επιθυμία της να χωρίσουν και εκείνος την σκότωσε γιατί φοβήθηκε ότι δεν θα έβλεπε ξανά τα παιδιά του.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα, με τον 55χρονο να ζηλεύει ασφυκτικά την 43χρονη και να της δημιουργεί σκηνές. Όσοι γνώριζαν την Αΐντα στο χωριό, κάνουν λόγο για μια γυναίκα η οποία πάντα βοηθούσε τους συγχωριανούς της και τους ηλικιωμένους. 

«Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία»

Για αφόρητες σκηνές ζήλιας από τον 55χρονο κάνει λόγο η φίλη της 43χρονης, η οποία αναφέρει ότι δεν δίσταζε να της καβγαδίζει μαζί τους μπροστά στα παιδιά τους αλλά και σε τρίτους.

«Καβγάδιζαν συνέχεια. Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Συνεχώς της δημιουργούσε προβλήματα και της έκανε σκηνές ζηλοτυπίας μπροστά μου, ακόμα και μπροστά στα παιδιά» αναφέρει μιλώντας στο protothema.gr και προσθέτει ότι η Αΐντα τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ προβληματισμένη και ήθελε να απεγκλωβιστεί από αυτή την κατάσταση:

«Τον τελευταίο καιρό η φίλη μου δεν ήταν καλά. Ίσως αυτός να το σχεδίαζε καιρό και η Αΐντα να είχε υποψιαστεί κάτι… Ήταν προβληματισμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του. Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει η γυναίκα μακριά από αυτό το κτήνος… Αλλά αυτός την διεκδικούσε συνέχεια. Μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε…» λέει στο protothema.gr φίλη της άτυχης μητέρας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This