«Κολομβία» η Θεσσαλονίκη: Ένας μαχαιρωμένος κι ένας πυροβολημένος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Μεγάλες πιένες γνωρίζει η εγκληματικότητα στην εποχή του Θεοδωρικάκου

Must Read

«Τάκη, έχουμε πρόβλημα»… και στη Θεσσαλονίκη, θα μπορούσε να πει ο Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας, χρησιμοποιώντας την ατάκα του Κώστα Μπακογιάννη για την Αθήνα που «άναψε» τη σπίθα της σύγκρουσης του Δήμου Αθηναίων με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

Επί των ημερών του η χώρα μας έχει μετατραπεί σε «Κολομβία», με τους δρόμους και τις γειτονιές να έχουν καταντήσει ξέφραγο αμπέλι στο οποίο κάνουν κουμάντο οι εγκληματίες. Είτε με όπλα, είτε με μαχαίρια, είτε με άλλα φονικά αντικείμενα.

Το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη είχαμε δύο διαφορετικά αιματηρά επεισόδια, ένα με μαχαίρωμα κι ένα με πυροβολισμό, με τα δύο θύματα να καταλήγουν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Πίσω από την Παναγία Χαλκέων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ένας 50χρονος άστεγος δέχθηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς και σύμφωνα με το thestival, ένας από τους δυο τον χτύπησε με μαχαίρι στην κοιλιά. Ο αιμόφυρτος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες διέφυγαν.

Λίγο αργότερα, ένας άνδρας που είχε πάει αρχικά στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, μεταφέρθηκε επίσης στο «Παπαγεωργίου», με τραύμα από σφαίρα και συγκεκριμένα από κυνηγετικό όπλο.

Πρόκειται για έναν άνδρα υπήκοο Αλβανίας, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, εντόπισαν και προσήγαγαν ένα άτομο, το οποίο κατά πληροφορίες εμπλέκεται στο περιστατικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This