Ηγουμενίτσα: Βρήκαν 7 εκατ. λαθραία τσιγάρα σε φορτηγό με ψάρια

Ανάμεσα στις τσιπούρες έκρυβαν τσιγάρα

Must Read

Σε φορτηγό με ψάρια, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, είχαν κρύψει επιτήδειοι πάνω από 7 εκατ. λαθραία τσιγάρα.

Οι λιμενικοί πραγματοποίησαν έλεγχο με τη συνδρομή της κινητής μονάδας X-RAY, μέσα στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας και διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος οδηγός φορτηγού, μετέφερε μέσα στο φορτηγό – ψυγείο με εμπόρευμα κατεψυγμένων ψαριών, 7.099.200 λαθραία τσιγάρα (354.960 πακέτα).

Υπολογίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο ποσό του 1.503.450,93€, ενώ φαίνεται ότι τα τσιγάρα θα διοχετεύονταν στις παράνομες αγορές κρατών της ΕΕ καθώς και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκτός από τα τσιγάρα, κατασχέθηκαν 240 φελιζόλ με αλιεύματα (τσιπούρες) συνολικού μεικτού βάρους 1.440 κιλών, το φορτηγό με το επικαθήμενο ψυγείο, το χρηματικό ποσό των 600,00€, τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας καθώς και ένα tablet, ενώ ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This