Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Απολογείται ο 55χρονος που δολοφόνησε τη σύζυγό του

Αμετανόητος ο δράστης

Must Read

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγείται σήμερα, Τετάρτη 29/6, ο άνθρωπος που συνελήφθη για τη δολοφονία της ίδιας του της γυναίκας του στο Κουκάκι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Τη 46χρονη είχε βρει νεκρή ο γιος της μέσα σε μία λίμνη αίματος, φέροντας τραύματα από μαχαίρι. Σε βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος του θύματος, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις είχε απειλήσει τη σύζυγό του και κατά το παρελθόν.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο δράστης βρισκόταν σε διάσταση με το θύμα, και για δυο περίπου χρόνια δεν ζούσε στο σπίτι μαζί της. Παράλληλα, είχαν ξεκινήσει και οι διαδικασίες για το διαζύγιο. Ωστόσο, πριν περίπου ένα μήνα επέστρεψε στο σπίτι, χωρίς να είναι επιθυμητός από τη σύζυγο και τα παιδιά του και άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να μην είχαν προηγηθεί τα δυο προηγούμενα χρόνια σε μια προσπάθεια να πείσει την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει σε εκείνον.

Το βράδυ της 23ης Ιουνίου, ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, κάτι που η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούσε. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δράστης είδε με την άκρη του ματιού του μια βαλίτσα. Όταν τη ρώτησε σχετικά με αυτό, εκείνη αποκρίθηκε πως ετοιμάζεται να πάει ταξίδι. «Θόλωσα, τρελάθηκα από τη ζήλεια μου» φέρεται να περιέγραψε ο ίδιος, που στη συνέχεια έστησε καβγά και άρχισε να φωνάζει στην 46χρονη.

Το πρώην ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια, εκείνος την ξυλοκόπησε και άρχισε να την κυνηγά με ένα μαχαίρι της κουζίνας μέσα στο σπίτι. Αφού την τραυμάτισε στην πλάτη, όταν έπεσε κάτω η γυναίκα της κάρφωσε δύο μαχαιριές μία στο στήθος και μία στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια της τύλιξε μια κουρτίνα του σπιτιού γύρω από το σώμα. Μόλις ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα του, κάλεσε τον 24χρονο γιο τους και του ανακοίνωσε πως είχε σκοτώσει τη μητέρα του.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Αμέσως μετά έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντάς το σε βράχια επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας. Αρμόδια πηγή αναφέρει πως λίγο νωρίτερα, είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του με ένα μαχαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου», είπε στο γιο τους ο δράστης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This