Αίτημα για αποφυλάκιση κατέθεσαν οι δυο ψαράδες που κατηγορούνται για τη δολοφονία Βαλυράκη

«Ήταν λάθος να κατηγορηθούν, είναι αθώοι», δήλωσε ο συνήγορός τους

Must Read

Οι δυο ψαράδες από την Ερέτρια, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη, πριν από ένα μήνα προφυλακίστηκαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι ενήργησαν με δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Λίγες μέρες μετά την προφυλάκισή τους, οι συνήγοροί τους κατέθεσαν αίτημα αποφυλάκισης, αρνούμενοι την εμπλοκή τους στον θάνατο του πρώην υπουργού. Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο συνήγορος των κρατουμένων, Γιάννης Γλύκας, «ήταν λάθος να κατηγορηθούν, είναι αθώοι».

Το αίτημα της προσωρινής τους κράτησης συζητήθηκε την Πέμπτη στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ενώ καταπέλτης ήταν η εισαγγελική πρόταση που εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος, αναφέροντας:

«Η επίθεση εις βάρος ενός ηλικιωμένου άνδρα για ασήμαντη αφορμή την εγκατάλειψη του μετά την πτώση του στη θάλασσα και την εκτέλεση ελιγμού διαφυγής πλησίον του σημείου πτώσης του θύματος, καταδεικνύουν την έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή και σωματική ακεραιότητα αλλά και τα ταπεινά τους κίνητρα».

Η οικογένεια Βαλυράκη κατέθεσε νέα στοιχεία στις Αρχές, σύμφωνα με τα οποία ο Σήφης Βαληράκης δέχτηκε χτυπήματα από διαφορετικά όργανα σε κεφάλι, πρόσωπο και αυχένα. Και όπως υποστηρίζει η οικογένεια αυτά ήταν που προκάλεσαν και τον θάνατό του, άρα πρόκειται ξεκάθαρα για δολοφονία και όχι για δυστύχημα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This