Αισχρές δηλώσεις του πατέρα του Μίχου για την 12χρονη: «Tου κουνιόταν, οποιοσδήποτε θα έκανε κάτι»

Αποτροπιασμός με τις δηλώσεις του πατέρα του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε το παιδί

Must Read

Για μια ακόμα φορά, ο πατέρας του 53χρονου Ηλία Μίχου ο οποίος βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή προκειμένου να υπερασπιστεί με θέρμη τον γιο του.

Παρά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και την ομολογία του ίδιου του 53χρονου ότι ασέλγησε πάνω στο παιδικό κορμάκι του κοριτσιού, ο πατέρας του κατηγορούμενου όχι μόνο κάνει λόγο για σκευωρία, αλλά σήμερα βγήκε να υποστηρίξει, ότι το παιδί πήγε στο μαγαζί και «κουνιόταν» στον γιο του. Χωρίς αιδώ δήλωσε μάλιστα ότι «οποιοσδήποτε θα έκανε κάτι, αν του κουνιόταν». Ο πατέρας του 53χρονου όχι μόνο ενοχοποίησε ένα παιδί μόλις 12 ετών, αλλά υποστήριξε κιόλας ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ασελγήσει στο κορμί του.

«Δεν θέλω να ασχοληθώ, είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ, εμείς είμαστε κύριοι, είμαστε άρχοντες. Μου το έμπλεξαν το παιδί. Πήγε στο μαγαζί μέσα, οποιοδήποτε αν ήταν, αμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε. Είναι λεβέντης, είναι ψυχοπονιάρης, σε όλον τον κόσμο δίνει. Εχει τόσα χρόνια το μαγαζί του και όλος ο κόσμος παίρνει από εκεί» δήλωσε προκαλώντας αποτροπιασμό σε όσους τον άκουσαν.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This