Πυροβόλησε στο κεφάλι τον νοικάρη του επειδή του… χρωστούσε!

Must Read

Πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 66χρονο νοικάρη του στο κεφάλι ένας 79χρονος Ηρακλειώτης, επειδή δεν του ξοφλούσε τα οφειλόμενα!

Το θύμα σώθηκε από θαύμα και πριν από δύο χρόνια ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η υπόθεση θα εκδικαζόταν χθες σε δεύτερο βαθμό, αλλά η εκδίκαση αναβλήθηκε.

Το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2014 στη Θέρισο Ηρακλείου, όταν ο ηλικιωμένος πήγε στο κατάστημα που νοίκιαζε στον 61χρονο -τότε- ηλεκτρολόγο για να του ζητήσει τα χρήματα που φέρεται ότι του χρωστούσε. Οι δύο άντρες τσακώθηκαν και κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης έβγαλε όπλο, με το οποίο σημάδεψε στο κεφάλι τον νοικάρη και πάτησε τη σκανδάλη!

Ο τελευταίος είχε άγιο, αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει και παραδόθηκε την επόμενη μέρα στην Αστυνομία.

Στην απολογία του ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, τον Οκτώβριο του 2017, ο ηλικιωμένος είχε ισχυριστεί ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει τον νοικάρη του και πως το περιστατικό ήταν ένα ατύχημα. Δεν παρέλειψε, όμως, να επισημάνει ότι το θύμα τού χρωστούσε χρήματα για το ενοίκιο και, σαν να μην έφτανε αυτό, τον υποτιμούσε και του μιλούσε μόνιμα με εξευτελιστικά λόγια:

«Δεν μου έδινε το ενοίκιο. Με εξευτέλιζε συστηματικά και με κορόιδευε. Δεκαπέντε μέρες πριν από το συμβάν είχα πάει πάλι να του ζητήσω τα λεφτά και τότε με σήκωσε από τα αυτιά και με πέταξε έξω!

Μου είχε πάρει τελείως τον αέρα, με είχε εξευτελίσει ως άνθρωπο» είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, στη δίκη σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος, ενώ είχε προσθέσει: «Με το που μπήκα μέσα στο κατάστημα, εκείνος μου επιτέθηκε με κατσαβίδι.

Τότε εγώ προέταξα απειλητικά το πιστόλι προς το μέρος του, μόνο για να τον φοβίσω. Όμως, αυτός δεν με υπολόγισε. Μου όρμησε και παλέψαμε» είχε ισχυριστεί, με το δικαστήριο να τον καταδικάζει σε κάθειρξη δέκα ετών, χορηγώντας αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This