Με πολυτελή θαλαμηγό πιάστηκαν δουλέμποροι που διακινούσαν μετανάστες 

Must Read

Η υπό αμερικανική σημαία πολυτελής θαλαμηγός δεν ταξίδευε για αναψυχή αλλά ως μέσο με το οποίο τρεις αλλοδαποί διακινούσαν παράνομους μετανάστες με προορισμό την Ιταλία μέσω της χώρας μας.

Ομως τα στελέχη του Λιμενικού της Κέρκυρας και των Οθωνών είχαν συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για τη δράση τους και τους περίμεναν χθες το ξημέρωμα στο θαλάσσιο πέρασμα που χρησιμοποιούσαν, ανοιχτά των Οθωνών.

Οι λιμενικοί ακινητοποίησαν τη θαλαμηγό «Angelo Bianco» και συνέλαβαν τους τρεις Τούρκους, ηλικίας 69, 42 και 37 ετών, με την κατηγορία ότι διακινούν παράνομους μετανάστες κάνοντας το δρομολόγιο Τουρκία – Ιταλία.

Ευρωπαϊκό ένταλμα για τους τρεις διακινητές

Η επιχείρηση έγινε με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλάσσιων Συνόρων των ιταλικών Αρχών, καθώς και των διεθνών συντονιστικών κέντρων Πειραιά και Ρώμης και οι τρεις διακινητές συνελήφθησαν με ευρωπαϊκό ένταλμα.

Παράλληλα, αργά το βράδυ της Κυριακής οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη έναν 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έφερνε στην Ελλάδα έξι παράνομους μετανάστες.

Ο 35χρονος διακινητής δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και αμέσως άρχισε καταδίωξη.

Στο ύψος του οικισμού Κουτσού το όχημα του διακινητή που δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ακινητοποιήθηκε χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Ετσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δείτε επίσης: «Έμεινε μ@λ@κ@ς» ο Βαγγέλης Σταθόπουλος που προφυλακίστηκε ως μέλος της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This