10-7-2020

Ιατροδικαστής για την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους: Πέθανε ακαριαία από σπάσιμο του αυχένα

Ακαριαία φαίνεται πως πέθανε η άτυχη 77χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους το Σάββατο (7/12).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το θύμα έσπασε τον αυχένα του όταν το αυτοκίνητο πέρασε από πάνω της, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν θέλουν τις αστυνομικές αρχές να βρίσκονται πολύ κοντά στη διαλεύκανση του εγκλήματος με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί σε καταυλισμούς Ρομά σε όλη Κορινθία και τη Δυτική Αττική.

Τραγική φιγούρα ο γιος της 77χρονης

Ιδιαίτερα κλονισμένος εμφανίστηκε ο γιος της άτυχης γυναίκας σημειώνοντας σε δηλώσεις του:

«Πήγαν να κάνουν άτακτη φυγή μόλις είδαν ότι έβγαινα εγώ με τον πατέρα μου από το σπίτι. Την είχαν μπροστά τους, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πρώτη την χτύπησαν και την ξάπλωσαν κάτω και με τη δεύτερη ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της. Αυτό έγινε.

Δύο φορές, τη μια ήταν όρθια και την πήρε, την εμβόλισαν και την πέταξαν 3 μέτρα κάτω, ξάπλωσε κάτω η γυναίκα και ξαναγκάζωσαν και πέρασαν από πάνω της και της σπάσανε όλα της τα κόκαλα γύρω-γύρω, την διαλύσαν, την πέρασαν από πάνω.

Εγώ με τα μάτια μου, ο ίδιος, είδα το αυτοκίνητο σαν να είναι σε ανώμαλο δρόμο να κάνει γκέλες πάνω από τη μάνα μου. Σκαρφάλωσε το αυτοκίνητο πάνω από τη μάνα μου. Αυτό. Ένα Hyundai ασημί, με ανοιχτό το καπό για να μη φαίνεται η πινακίδα και έφυγαν βολίδα από τον δρόμο κάτω.

Νεκρή κατευθείαν, σε πέντε λεπτά είχε παγώσει, σε 10 λεπτά είχε παγώσει. Νεκρή κατευθείαν. Διαλυμένα όλα της τα κόκκαλα, είχαν τρυπήσει, είχαν βγει τα κόκαλα από τον ώμο της έξω από την περιφορά και το στροβίλισμα που έκανε το αυτοκίνητο από πάνω της.

Πέρασε το αμάξι από πάνω της. Ήταν παχιά γυναίκα και στροβίλισε το σώμα της μαζί με το αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο σβέρκος της, όταν τον είδα, ήταν μελανός μετά από 2 λεπτά και διπλάσιος στο μέγεθος. Σπασμένη η μούρη της, κομμένα τα χέρια της, διαλυμένη, πέρασε ένας τόνος από πάνω της».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ