Κτήνη επιτέθηκαν με φτυάρια και ρόπαλα σε ζευγάρι ηλικιωμένων – Τους άρπαξαν τις βέρες και 400 ευρώ

Must Read

Στιγμές τρόμου στα χέρια τεσσάρων ληστών, πέρασε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, στον οικισμό Μετόχι, στην Επανομή Θεσσαλονίκης, προχτές το βράδυ.

Τα τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν μέσα στο σπίτι των ηλικιωμένων, σε μια περιοχή ήρεμη μεν, αλλά απομονωμένη από το υπόλοιπο χωριό και χτύπησαν με φτυάρι τον 83χρονο, του αφαίρεσαν 400 ευρώ και κοσμήματα, ακόμα και τις βέρες του ζευγαριού.

Ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. Οι δράστες δεν επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη.

Δείτε επίσης: Βαρυποινίτες «διέταξαν» την επίθεση στον αξιωματικό των φυλακών Κορυδαλλού

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο γιος των ηλικιωμένων, εξέφρασε τη θλίψη και την αγανάκτησή του για το συμβάν λέγοντας «οι γονείς μου είναι φιλήσυχοι άνθρωποι, δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ κανένα, με τη σύνταξή τους και με τα φάρμακά τους όπως όλοι οι ηλικιωμένοι».

Όπως υποστήριξε, δεν ανέβασε φωτογραφίες από το ρημαγμένο σπίτι, για να μη προκαλέσει σοκ στους διαδικτυακούς του φίλους. Γνωστοποίησε ότι οι γονείς του μόλις είχαν ξαπλώσει, όταν οι κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα και χωρίς καν να προηγηθεί κουβέντα, χτύπησαν τον πατέρα του, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι. Στα επόμενα πέντε λεπτά, έγραψε, ακολούθησε φρίκη, διότι οι δράστες έσπασαν όλα τα φώτα, ξήλωσαν τα καλώδια και τα τηλέφωνα κι έκαναν το σπίτι άνω-κάτω.

Στα παρακάλια της ηλικιωμένης μητέρας του, να μην τους σκοτώσουν, εκείνοι απαντούσαν «σκάστε, μη μιλάς εσύ» και «τα λεφτά σας!». Ο 83χρονος αιμόφυρτος σύρθηκε στο πάτωμα και ενώ οι δράστες πήραν τα κλειδιά του ΙΧ του, παρακάλεσε να του τα δώσουν πίσω, για να προλάβει να πάει στο νοσοκομείο, να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, κάτι που-ευτυχώς- έγινε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This