Αλβανός ρήμαζε καταστήματα στον Κορυδαλλό σπάζοντας της βιτρίνες

Must Read

Μέσα σε ενάμιση μήνα είχε καταφέρει να γίνει ο εφιάλτης των καταστηματαρχών στον Κορυδαλλό, αφού σχεδόν κάθε βράδυ έσπαγε βιτρίνες προκειμένου να εισβάλει στα καταστήματα και να αρπάξει ό, τι έβρισκε.

Ο 19χρονος ήταν κυριολεκτικά ασταμάτητος, αφού μόνο το διάστημα από 19 Νοεμβρίου ως τη σύλληψή του πριν από λίγες μέρες είχε χτυπήσει 16 καταστήματα στους κεντρικότατους εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπως Ταξιαρχών και Αθηνάς.

Ο νεαρός Αλβανός ακολουθούσε πάντα την ίδια μέθοδο: Νυχτερινές ώρες επέλεγε τον στόχο του και εκτόξευε πέτρες ή καπάκια από φρεάτια στις βιτρίνες.

Έτσι εισέβαλλε στο κατάστημα και άρπαζε χρήματα που έβρισκε στα ταμεία ή και εμπορεύματα. Στο στόχαστρό του είχαν μπει εμπορικά καταστήματα, αλλά είχε διαρρήξει και φαρμακείο, πρακτορείο του ΟΠΑΠ και παντοπωλείο.

Πετούσε πέτρες και καπάκια φρεατίων

Οι καταστηματάρχες είχαν αγανακτήσει και ζήτησαν να ενταθεί η αστυνόμευση προκειμένου να συλληφθεί ο κακοποιός που είχε καταγραφεί από αρκετές κάμερες ασφαλείας εν ώρα… δράσης.

Διαβάστε επίσης: Βέβηλοι προκάλεσαν ξανά καταστροφές σε εκκλησάκι στην Χίο

Τελικά οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, μία μέρα μετά το τελευταίο του χτύπημα σε κατάστημα, και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

Ο 19χρονος είχε ακολουθήσει τη μεθοδολογία του 18χρονου αλλοδαπού που είχε συλληφθεί πέρυσι τον Μάιο για σειρά διαρρήξεων σε καταστήματα της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, τα οποία είχε παραβιάσει πετώντας πέτρες ή καπάκια φρεατίων στην πρόσοψή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This