Χειροπέδες στον «πιστολέρο των Λαδάδικων»

Must Read

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο «πιστολέρο» που είχε πυροβολήσει έναν 24χρονο στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, με… φόντο την επικράτηση συμμοριών για την προστασία της περιοχής.

Έπειτα από έρευνες οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 20χρονο Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του, πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές εναντίον του 24χρονου, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στο πόδι, ενώ είχε προηγηθεί φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του δράστη στο Τρίλοφο και σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Περαία κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 24 φυσίγγια και ποσότητα κάνναβης.

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα για κατοχή ναρκωτικών. Οι τρεις από αυτούς είναι αλλοδαποί 30, 28 και 24 ετών και διώκονται επιπλέον για παράνομη διαμονή στη χώρα και εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Δείτε επίσης: Εμπρηστικών επιθέσεων συνέχεια: Έκαψαν ολοσχερώς αυτοκίνητα στην Πετρούπολη

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπές, ληστείες, παράνομη οπλοφορία και μία καταδικαστική απόφαση για απόδραση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This