Ξεκαθάρισμα λογαριασμών με έναν τραυματία από πυροβολισμό στα Λαδάδικα

Must Read

Τα ίδια και τα ίδια στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, όπου πέφτουν πιστολιές και η Αστυνομία δεν μπορεί να συλλάβει τους υπευθύνους, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πλέον ο φόβος και ο τρόμος όλων όσοι πηγαίνουν εκεί για να διασκεδάσουν, καθώς φοβούνται τι τούς περιμένει.

Ετσι, λοιπόν, έγινε ακόμη ένα περιστατικό, που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό νεαρού θαμώνα κλαμπ από σφαίρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό τραυματισμού θαμώνα στα Λαδάδικα, που όμως δε σχετίζονται μεταξύ τους, με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας να συνδέουν το συγκεκριμένο κρούσμα με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε επίσης: Μητέρα πέταξε το 5χρονο παιδί της από το μπαλκόνι και έπεσε στο κενό

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες (γύρω στις 8 το πρωί της Πρωτοχρονιάς) όταν άγνωστος δράστης άνοιξε πυρ μέσα σε νυχτερινό μαγαζί στα Λαδάδικα εντελώς ξαφνικά και χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει κάποια φασαρία.

Θαμώνας που διασκέδαζε στο κλαμπ ένιωσε έντονο πόνο στο πόδι του και λίγη ώρα μετά αντιλήφθηκε ότι είχε τραυματιστεί από σφαίρα. Επικράτησε πανικός στην παρέα του και τις γύρω παρέες. Φώναξαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε ο νεαρός με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο.

Η Αστυνομία διεξάγει ενδελεχή έρευνα για το περιστατικό, αλλά θα πρέπει να επισημανθεί ότι εδώ και τρεις μήνες περίπου οι διάφορες συμμορίες προσπαθούν να επιβληθούν και να ελέγξουν τη σεκιούριτι των Λαδάδικων.

Η επέμβαση της Αστυνομίας είναι πλέον απαραίτητη, γιατί και οι τουρίστες που κάνουν βόλτες στην περιοχή έχουν τρομοκρατηθεί, ενώ οι καταστηματάρχες διαμαρτύρονται πλέον για την ανεξέλεγκτη δράση των συμμοριών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This