Δικηγόρος «ξεζούμισε» 74χρονη παίρνοντάς της πάνω από 340.000 ευρώ

Must Read

Τη χήνα με τα χρυσά αβγά είχε βρει στο πρόσωπο μιας 74χρονης ένας 53χρονος
δικηγόρος, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 μηνών από το δικαστήριο Λευκωσίας στην Κύπρο, επειδή απέσπασε από την άτυχη γυναίκα το συνολικό ποσό των 345.676 ευρώ!

Όλα ξεκίνησαν μετά τη συνταξιοδότηση της ηλικιωμένης το 2000, όταν τον επισκέφθηκε στο γραφείο του για να διεκδικήσει… προαγωγή! Ο δικηγόρος συμβούλεψε την 74χρονη ότι έπρεπε πρώτα να επιτύχουν την επαναπρόσληψή της στη δημόσια υπηρεσία στην οποία εργαζόταν και, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να καταθέσει το εφάπαξ της σε ειδικό λογαριασμό του υπουργείου Οικονομικών.

Η ανυποψίαστη γυναίκα πείστηκε από όσα της είπε ο 53χρονος και του παρέδωσε όλο το εφάπαξ, όμως τα χρήματα κατέληξαν στις… τσέπες του δικηγόρου!

Διεκδικεί αποζημίωση από τον δικηγόρο

Ταυτόχρονα, ο απατεώνας δικηγόρος την έπεισε να του δίνει στο τέλος κάθε μήνα ακόμη και το… επίδομα ανεργίας που της καταβαλλόταν μεταξύ Σεπτεμβρίου 2000 και Μαρτίου 2001, καθώς και τη σύνταξη που έπαιρνε από τον Αύγουστο του 2000 έως και το Νοέμβριο του 2014!

Δείτε επίσης: Ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ έσπασε στο ξύλο κουκουλοφόρους ληστές! Δείτε το βίντεο

Εκείνη την περίοδο η 74χρονη άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και απευθύνθηκε σε άλλον δικηγόρο, ο οποίος αποκάλυψε την απάτη που οδήγησε στην καταδίκη του συναδέλφου του. Παράλληλα, η ηλικιωμένη έχει καταθέσει αγωγή, με την οποία διεκδικεί αποζημίωση από τον 53χρονο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This