Αναταραχή επικράτησε στο κτίριο του ΕΦΚΑ στον Κεραμεικό το πρωί της Τρίτης 28 Απριλίου καθώς «μπούκαρε» ένας ηλικιωμένος άνδρας και συγκεκριμένα 89χρονος με καραμπίνα!
Στο σημείο επί της οδού Κειριαδών 4 έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Ο 89χρονος μπήκε μέσα στο χώρο και από την καμπαρντίνα που φορούσε έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί.
Ένας τραυματίας
Σύμφωνα με αναφορές ακούστηκαν πυροβολισμοί ενώ από τα πυρά να τραυματίστηκε ένας υπάλληλος στο πόδι. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο 89χρονος άνοιξε πυρ εναντίον του συγκεκριμένου ατόμου.
Ο ηλικιωμένος ήταν ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος μετά το επεισόδιο έγινε καπνός και αναζητείται. Είναι γνωστός στις αρχές.
Δείτε σχετικό βίντεο:
Δείτε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 28χρονος Τούρκος μετά από πυροβολισμό
Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 39χρονος για τους πυροβολισμούς έξω από ψητοπωλείο







