Το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης άναψε το «πράσινο φως» για την έκδοση του 29χρονου, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Κύπρου για σοβαρά αδικήματα σε βάρος ανήλικης.
Σε βάρος του έχει εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για βιασμό και γενετήσιες πράξεις, το οποίο εκτελέστηκε τον περασμένο Μάρτιο, όταν και συνελήφθη στην Ελλάδα.
Οι κατηγορίες και το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται φέρονται να τελέστηκαν τον Ιούλιο του 2022 στην Αγία Νάπα, με θύμα ένα κορίτσι ηλικίας μόλις 14 ετών.
Το αίτημα των κυπριακών Αρχών διαβιβάστηκε στις ελληνικές δικαστικές αρχές, οι οποίες και αποφάσισαν τελικά την έκδοσή του, ώστε να δικαστεί στη χώρα όπου φέρεται να διαπράχθηκαν τα αδικήματα.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 29χρονος δεν προέβη σε καμία δήλωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών.
Δείτε επίσης:
- Σοκ στη Χαλκίδα: Μαθήτρια είπε στην καθηγήτρια πως σκέφτεται να αυτοκτονήσει
- Δυτική Αττική: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε πολίτες – Η λεία τους πάνω από 3 εκατ. ευρώ







