Σοκ προκαλεί περιστατικό άγριας βίας μεταξύ ανηλίκων που σημειώθηκε στο Μεσολόγγι, με θύμα ένα 10χρονο παιδί το οποίο κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από ανήλικους Ρομά με σκοπό τη ληστεία.
Τον χτύπησαν στο πρόσωπο για τα παπούτσια και λίγα ψιλά
Το άτυχο παιδί βρέθηκε στο στόχαστρο των ανηλίκων δραστών, οι οποίοι του επιτέθηκαν με απίστευτη αγριότητα. Κίνητρο της επίθεσης ήταν να του αφαιρέσουν τα παπούτσια που φορούσε, καθώς και μερικά κέρματα που είχε στις τσέπες του. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, το 10χρονο παιδί δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα στο πρόσωπο.
Φόβοι για την όρασή του
Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η εσπευσμένη μεταφορά του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω εξειδικευμένες εξετάσεις. Η ανησυχία των γιατρών και της οικογένειάς του είναι μεγάλη, καθώς τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο ενδέχεται να έχουν επηρεάσει σοβαρά το μάτι του, στο οποίο μάλιστα είχε υποβληθεί πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση.
Το θλιβερό συμβάν καταγγέλθηκε άμεσα στην αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Θέση για το περιστατικό πήρε και ο Πρόεδρος των Ρομά Μεσολογγίου, ο οποίος καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι φερόμενοι ως δράστες είναι γνώριμοι των αρχών, καθώς έχουν απασχολήσει ξανά την αστυνομία με τη συμπεριφορά τους στο παρελθόν.
Δείτε επίσης:
- Καλλιθέα: Ομάδα νεαρών ξυλοκόπησε δύο ανηλίκους – Δύο έφηβοι στο νοσοκομείο
- Πάτρα: Παράσυρση ανήλικου στα Δεμένικα – Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο
- Κρήτη: Στη φυλακή η μητέρα της 3χρονης που χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ







