Ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε στη μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου (video)

Must Read

Το βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου στο οποίο μιμείται τον σκληρό υφυπουργό της Πολιτικής Προστασίας έγινε viral! 

Ο διάσημος μίμος με μπρουτάλ ύφος υποδύθηκε τον «σκληρό των 6», θέλοντας να αποχαιρετίσει την απογευματινή ενημέρωση και να καλέσει τον κόσμο στην παράστασή του «Έλα μια βόλτα» που κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου, στο θέατρο Άλσος για είκοσι παραστάσεις.

Φυσικά το βίντεο απέσπασε άπειρα σχόλια από celebrities, ενώ ο ίδιος ο υφυπουργός, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει! Ο Νίκος Χαρδαλιάς έβαλε μια καρδιά στην ανάρτηση και υποσχέθηκε ότι θα είναι εκεί στην πρεμιέρα του, χωρίς τα κόκκινα γάντια του μποξ. «Κανόνισε τις αποστάσεις και τα πρωτόκολλα προστασίας» δεν παρέλειψε να του υπενθυμίσει γιατί, μη ξεχνιόμαστε, ο ρόλος είναι ρόλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This