Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

«Έφαγαν» 60.000 ευρώ από τον υπερτυχερό του Λαϊκού, παρασύροντάς τον σε… μούφα επενδύσεις!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μπορεί να του… χαμογέλασε η τύχη και να κέρδισε 2.000.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο, ωστόσο τα 60.000 από αυτά, του τα «έφαγαν» απατεώνες!

Ο λόγος για έναν νεαρό αγρότη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υπέβαλε μήνυση κατά τεσσάρων προσώπων, στα οποία, όπως καταγγέλλει, έδωσε συνολικά 60.000 ευρώ για τη συμμετοχή του σε επενδύσεις.

Η μήνυση στρέφεται εναντίον τριών μελών της ίδιας οικογένειας και ενός δικηγόρου, οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν ότι στον 34χρονο είχε πέσει ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου. Η περιπέτεια του αγρότη ξεκίνησε όταν γνωρίστηκε μέσω κοινού γνωστού με τον πρώτο μηνυόμενο, ο οποίος εμφανιζόταν ως μεγαλοεπιχειρηματίας και έλεγε ότι ενδιαφερόταν να πραγματοποιήσει μεγάλη επένδυση σε φωτοβολταϊκά πάρκα. Τότε, ο αγρότης προσφέρθηκε να του διαθέσει τα δικά του ακίνητα για τον σκοπό αυτό.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο «μεγαλοεπιχειρηματίας» ζήτησε από τον 34χρονο να συμμετάσχει και στη μεταπώληση ενός ακινήτου στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Όταν συναντήθηκαν για δεύτερη φορά, ήταν παρόντες η σύζυγος, ο γιος και ο δικηγόρος του «μεγαλοεπιχειρηματία». Λίγες ημέρες αργότερα, ο αγρότης παρέδωσε 20.000 ευρώ ως «καπάρο» για την αγορά του διαμερίσματος.

Επένδυση σε μάσκες

Όπως αναφέρει η μήνυση, στην τρίτη συνάντηση που έγινε λίγο πριν από την επιβολή της καραντίνας, ο «μεγαλοεπιχειρηματίας» του πρότεινε να αγοράσει στο όνομά του μάσκες με αξία 0,80 ευρώ ανά τεμάχιο, καθώς, όπως είπε, υπήρχε αγοραστής με ενδιαφέρον για μεταπώληση στην Ελλάδα στο ποσό των 1,20 ευρώ ανά τεμάχιο.

Ο αγρότης παρέδωσε 40.000 ευρώ στα χέρια της συζύγου του «μεγαλοεπιχειρηματία». Όμως, όπως κατήγγειλε, έχασε τα χρήματά του, καθώς, όπως πληροφορήθηκε, ο «μεγαλοεπιχειρηματίας» ήταν κατ’ επάγγελμα απατεώνας και είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές αποσπώντας χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ