9-7-2020

Πανικός Πέτσα: Πετάει το μπαλάκι στο υπουργείο οικονομικών για το σκάνδαλο με τα εκατομμύρια σε ΜΜΕ!

Με μία παραληρηματική ανακοίνωση ο κ. Πέτσας προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι από πάνω του αναφορικά με το σκάνδαλο εκατομμυρίων που μοιράστηκαν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολλά από αυτά εικονικά και ανύπαρκτα!

Παράλληλα, φτάνει σε σημείο να λέει πως εάν δεν δίναμε αυτά τα εκατομμύρια, χιλιάδες ανθρώπινες ζωές θα είχαν χαθεί! Και φυσικά δεν παραλείπει να μας ενημερώσει για… προανακριτικές και παραδικαστικά που ήδη έχουν καταρρεύσει!

«Στο πλαίσιο της διαφάνειας, της χρηστής διαχείρισης και σεβασμού στα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, προβλέφθηκε ρητά ότι οι πληρωμές των μέσων που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης πραγματοποιούνται από το υπουργείο Οικονομικών, βάσει τιμολογίων, χωρίς φυσικά επιστροφές», υποστηρίζει, Καταρρίπτοντας έτσι τους ισχυρισμούς της ίδιας της κυβέρνησης που υποστήριζαν ότι δεν μπορούν να δώσω στην δημοσιότητα τα ποσά!

«ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει καλά ότι με τις συνήθεις διαδικασίες δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τον κορονοϊό πριν παρέλθουν πολλοί μήνες και αφού προηγουμένως θα είχαμε θρηνήσει την απώλεια χιλιάδων συνανθρώπων μας. Για αυτό κινηθήκαμε γρήγορα και διαμορφώσαμε τη νομική βάση για το πλαίσιο της ενημέρωσης για τον κορονοϊό με τα άρθρα 30 και 31 της από 14 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που κυρώθηκε με το άρθρο 3 του ν. 4682/2020 (Α’ 76)» Υποστηρίζει, δηλαδή εάν δεν μοιράζαμε εκατομμύρια σε μαϊμού site και ανύπαρκτα μέσα, σήμερα δεν θα ζούσαμε!

Δυστυχώς για τον κύριο Πέτσα, αυτό το σκάνδαλο δεν πρόκειται να παραγραφεί με διπλές εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ