Άναυδη, μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, είδε φωτογραφίες της να φιγουράρουν σε «ροζ» ιστοσελίδα!

Must Read

Σοκ έπαθε μια μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, όταν διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες της φιγουράρουν σε «ροζ» ιστοσελίδα!

Αρχικά, η ανυποψίαστη γυναίκα έμεινε στήλη άλατος, όταν άκουσε από μία φίλη της να της λέει ότι την είδε σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου που προσκαλούσε για σεξουαλικές συνευρέσεις! Η Λαμιώτισσα τη ρώτησε αν ήταν 100% σίγουρη γι’ αυτό που είδε και τότε η φίλη της πληκτρολόγησε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, για να τις δει με τα ίδια της τα μάτια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η νεαρή μητέρα γούρλωσε τα μάτια όταν είδε τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες της να ποζάρουν στο «ροζ» σάιτ, στη διαφήμιση του οποίου αναγραφόταν η φράση «στείλε πρόταση για σεξ»!

Η γυναίκα κινήθηκε αστραπιαία καταθέτοντας μήνυση, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για να διαταχθεί έρευνα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, Σοφία Σταυράκη, η παθούσα έχει τρομάξει και ταυτόχρονα εξοργιστεί από αυτή την «απαράδεκτη, προσβλητική και παράνομη ενέργεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This