«Κεσάτια» στους νόμιμους οίκους ανοχής της Λάρισας: Τα μέτρα προστασίας «σπρώχνουν» την πελατεία τους στην… παραπορνεία!

Must Read

Δουλειές με φούντες κάνουν στη Λάρισα οι παράνομοι οίκοι ανοχής, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως καταγγέλλουν οι νόμιμα εκδιδόμενες γυναίκες της περιοχής, που την ίδια στιγμή βλέπουν άδεια τα «σπίτια του έρωτα», τα οποία άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους για να υποδεχθούν πελάτες στις 15 Ιουνίου.

Η κίνηση είναι αισθητά μειωμένη, καθώς φαίνεται ότι οι πελάτες δεν τη «βρίσκουν» με τα μέτρα προστασίας με τα οποία αναγκάζονται οι κοπέλες να δουλεύουν, για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού.

Όπως λέει στην εφημερίδα «Ελευθερία» η Έλενα, μία κοπέλα που δουλεύει σε νόμιμο οίκο ανοχής, ήδη από τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής παρατηρείται μείωση της πελατείας σε ποσοστό που αγγίζει και το 50%, ενώ την ίδια στιγμή «ανθεί» η παραπορνεία, τόσο σε παράνομους χώρους όσο και μέσω αγγελιών που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Η Έλενα προειδοποιεί ότι οι παράνομες υπηρεσίες αποτελούν υγειονομική «βόμβα», καθώς προσφέρονται ανεξέλεγκτα χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ισχύουν στους νόμιμους οίκους ανοχής. Μάλιστα, επισημαίνει ότι η παραπορνεία δεν είχε σταματήσει ούτε κατά την περίοδο της καραντίνας, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία των πελατών.

Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τη λειτουργία των οίκων ανοχής λόγω της πανδημίας, που προκάλεσαν πολλά σχόλια και αντιδράσεις από τους εργαζομένους, προβλέπουν ότι οι συνευρέσεις δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 15 λεπτά, θα πρέπει να εφαρμόζονται «στάσεις» που να μην ευνοούν την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο, στους εργαζομένους συνιστάται να φορούν μάσκα και πρέπει να πλένουν τα χέρια τους ή να εφαρμόζουν αντισηπτικό έπειτα από κάθε πελάτη.

Πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί

Η Έλενα τονίζει πως πλέον τα κορίτσια και οι πελάτες έχουν γίνει πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. «Ούτε εμείς θέλουμε να εκτεθούμε και να κολλήσουμε, αλλά και οι πελάτες είναι πλέον πιο υποψιασμένοι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι οι εκδιδόμενες γυναίκες της Λάρισας ήταν οι μόνες στην Ελλάδα που υποχρεώθηκαν να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό για λόγους ασφαλείας, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This