Δευτέρα 21/6/2021

Τουρισμός για όλους; Μπα, το σύστημα είχε άλλη άποψη! Ενημέρωση 7 λέξεων αφού είχε λήξει η προθεσμία

Τα μεσάνυχτα έληξε η προθεσμία υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» για όσα ΑΦΜ λήγουν σε 0-1-2, αλλά η πλατφόρμα της κυβέρνησης είχε  μπλοκάρει και μέχρι τις 00:10 δεν επέτρεπε την είσοδο στη σχετική εφαρμογή για όσους προσπαθούσαν να υποβάλλουν αίτηση.

UPD 00:10

Θα δοθούν και νέες ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων. Με αυτή την πρόταση η πλατφόρμα ενημερώνει (;) τον κόσμο που δεν μπόρεσε να κάνει αίτηση λόγω αδυναμίας του συστήματος.

Η τελευταία μας προσπάθεια εισόδου στο https://www.tourism4all.gov.gr/ με τους απαραίτητους κωδικούς του taxis έγινε στις 23:59 και η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν αυτή της φωτογραφίας!

Όποιος δεν καταφέρει να κάνει δηλαδή την αίτηση, όχι από δική του υπαιτιότητα, αλλά του συστήματος, θα μείνει εκτός της κλήρωσης μιας στις 00:01 παίρνουν σειρά τα ΑΦΜ που λήγουν σε 3-4-5;

Και γιατί δεν υπήρξε από νωρίς σχετική ενημέρωση για τον κόσμο που αγωνιά αν θα προλάβει το ρολόι για να κάνει την αίτησή του;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ