Δευτέρα 14/6/2021

Θεσσαλονίκη: Τέθηκαν σε ισχύ για όλο το καλοκαίρι τα θερινά δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Με 14 δρομολόγια ημερησίως επαναλειτουργεί έως και τις 31 Αυγούστου η Πολιτιστική Γραμμή Νο 50 του ΟΑΣΘ, μετά από απαίτηση των επιβατών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αφετηρία θα είναι ο Λευκός Πύργος, ενώ οι αναχωρήσεις προγραμματίζονται ανά μία ώρα, με πρώτο δρομολόγιο στις 08:00 και τελευταίο στις 21:00.

Επιπλέον, τέθηκε σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο προβλέπει να λειτουργήσουν σε καθημερινή βάση οι ειδικές γραμμές: Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός-Επανομή» και Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός-Ν. Μηχανιώνα», έτσι ώστε να μπορούν να μετακινηθούν οι επιβάτες στις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης, της Επανομής και της Νέας Μηχανιώνας, για να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο!

Εκτός αυτών, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» τους καλοκαιρινούς μήνες, θα ενισχυθεί η καθημερινή συχνότητα των δρομολογίων, περίπου ανά 20 λεπτά, των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο» και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ Μακεδονία – ΚΤΕΛ Χαλκιδικής – Cosmos».

Το αισιόδοξο είναι ότι τα λεωφορεία που βγαίνουν στους δρόμους έχουν κλιματισμό, γιατί όπως γίνεται αντιληπτό, εάν δεν είχαν, δεν υπήρχε περίπτωση να τα προτιμήσει κανένας, ενώ τώρα, τουλάχιστον «σβήνουν» τον καύσωνα, μέσα στα αστικά λεωφορεία και τα αντίστοιχα του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που εξυπηρετούν συγκεκριμένα δρομολόγια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ