Τραγικά παιχνίδια της μοίρας για την 19χρονη Μάρθα που παρασύρθηκε από Ι.Χ. όταν χάλασε το μηχανάκι της

Must Read

Ο άδοξος θάνατος ενός 19χρονου κοριτσιού στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, με τις ανατριχιαστικές συμπτώσεις να δημιουργούν δέος και να αφήνουν αναπάντητα «γιατί;»…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, η άτυχη Μάρθα που επέβαινε σε μηχανή μικρού κυβισμού μαζί με συνομήλικη φίλη της, κατευθυνόταν προς Λάρισα στην εθνική οδό, όταν ξαφνικά το δίκυκλο παρουσίασε βλάβη στο ύψος των Γεωργιάδων. 

Τα δύο κορίτσια βγήκαν στον παράδρομο και σταμάτησαν σε βενζινάδικο και κάλεσαν την οικογένειά τους για να έρθει να τους βοηθήσει να πάρουν το μηχανάκι. Λίγη ώρα αργότερα, η μηχανή λειτούργησε ξανά και τα δύο κορίτσια αποφάσισαν να κάνουν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και να περιμένουν στην άκρη του δρόμου, κάτω από τη σκιά ενός δέντρου, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι δικοί τους.

Ο θείος της Μάρθας, ξεκίνησε άμεσα να βοηθήσει τα δύο κορίτσια και μάλιστα,αφού έφτασε στο σημείο πέρασε μπροστά από τα δύο κορίτσια όπου τα χαιρέτησε μάλιστα, με σκοπό να κατευθυνθεί λίγα μέτρα πιο κάτω όπου θα μπορούσε να κάνει αναστροφή. 

Το μοιραίο έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και πριν προλάβει ο θείος της Μάρθας να φτάσει στο σημείο, ένας νεαρός οδηγός Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς τα Τρίκαλα, παρέσυρε το μηχανάκι και την άτυχη 19χρονη, μπροστά στα μάτια της φίλης της η οποία τραυματίστηκε κι εκείνη ελαφρά.  

Το κακό είχε ήδη γίνει. Το νήμα της ζωής της 19χρονης Μάρθας κόπηκε απότομα. Λίγα λεπτά πριν φτάσει στο σημείο ο θείος της, μια ημέρα ακριβώς πριν γιορτάσει τα γενέθλιά της αφού θα έκλεινε τα 19, σήμερα Πέμπτη.

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου με τον οποίο μίλησαν τα δύο κορίτσια, σοκαρισμένος δήλωσε: «Εγώ στα κορίτσια πρότεινα να καθίσουν εδώ επειδή ήταν χαλασμένο το μηχανάκι, αλλά η κοπέλα που σκοτώθηκε είπε «σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε και θα φτάσουμε στα Τρίκαλα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This