Πως κάθε περιφέρεια της Ελλάδας θα έχει και τη δική της αυτόνομη τουριστική ταυτότητα

Must Read

Σχέδιο για διάχυση του τουρισμού σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ετοιμάζει η ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού.

Από το βήμα του 8ου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πάτρα ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας παρουσίασε τις βασικές αρχές της νομοθετικής παρέμβασης που στοχεύει στην πολυκεντρική τουριστική ανάπτυξη, κάνοντας  λόγο για ολική ανατροπή του μοντέλου και της δομής των Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού του υπουργείου. Οι ΠΥΤ μετατρέπονται σε τοπικά και περιφερειακά στρατηγεία τουριστικής ανάπτυξης.

Ο κ. Κόνσολας περιέγραψε τους εννέα στόχους του νομοσχεδίου, που θα πάρει σύντομα τον δρόμο προς τη Βουλή, προβλέποντας, μεταξύ άλλων, τη διαμόρφωση κινήτρων επιχειρηματικής δραστηριότητας στον περιφερειακό τουριστικό τομέα και τη δημιουργία Μονάδας One stop shop για τις τουριστικές επενδύσεις σε κάθε περιφέρεια.

«Θέλουμε να βάλουμε όλες τις Περιφέρειες της χώρας στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης. Θέλουμε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας, να αποκτήσει κάθε περιφέρεια τη δική της αυτόνομη τουριστική ταυτότητα, το δικό της brand» τόνισε ο υφυπουργός Τουρισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This