Φιλοζωικές οργανώσεις σώζουν και περιθάλπουν ζώα από το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, εν όψει κατεδαφίσεων

Must Read

Επιχείρηση για τη διάσωση και την περίθαλψη αδέσποτων και άλλων ζώων από πολλά σημεία του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού κάνουν ομάδες του δήμου, αλλά και φιλοζωικές οργανώσεις, πριν από την επίσημη έναρξη των εργασιών στον χώρο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, έχουν περισυλλεγεί συνολικά 38 γάτες, οι οποίες έχουν δεχτεί την ανάλογη φροντίδα βάσει των κανόνων που ορίζει η ελληνική νομοθεσία.

Μάλιστα, αρκετές έχουν ήδη υιοθετηθεί, ενώ οι υπόλοιπες προωθούνται σε δομές φιλοξενίας. Στην ανακοίνωσή του ο δήμος δεν ξεχνά να ευχαριστήσει την A R T (Animal Rescue Team) για την πολύτιμη συνδρομή της με ειδικευμένους διασώστες στο σημαντικό αυτό έργο.

Από την πλευρά του, ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναλαμβάνει να παραλαμβάνει και να επανεντάσσει στη φύση όλα τα άγρια ζώα, όπως αλεπούδες και σκαντζόχοιρους, που βρίσκονται στον χώρο του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, ο σύλλογος ΑΝΙΜΑ παρέλαβε ήδη από τις αρχές Ιουνίου τα πρώτα ζώα, τα μετέφερε προσωρινά σε δικό του χώρο και σε πρώτη φάση τα αποπαρασίτωσε, ενώ στη συνέχεια θα τα επανεντάξει σε κατάλληλους βιοτόπους.

  • Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στο Facebook:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This