Μια απάντηση στον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου

Must Read

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μελβούτ Τσαβούσογλου επιτέθηκε στους Έλληνες πολίτες με αφορμή το κάψιμο της τουρκικής σημαίας την Παρασκευή 24 Ιουλίου, ημέρα που πραγματοποιήθηκε η πρώτη μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία, μετά τη μετατροπή της σε τζαμί.

Μικρέ, πάρε το μπιμπερό σου και μούγκα!

  • Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κατά τις κοινές δηλώσεις με την Ισπανίδα ομόλογό του δήλωσε:

«Κατέβασμα της σημαίας, κάψιμο της τουρκικής σημαίας… Τέτοιες συμπεριφορές τους ταιριάζουν. Αφού πετάξαμε τους Έλληνες στη θάλασσα, ειδικά ο Κεμάλ Ατατούρκ, σεβάστηκε την ελληνική σημαία. Τέτοιο έθνος είμαστε. Αυτοί κάνουν ό,τι τους ταιριάζει».

Τούρκε πολιτικέ, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, ΚΑΜΙΑ μάχη δεν θα είχε κερδίσει ο Τουρκικός στρατός αν δεν είχε την αμέριστη βοήθεια ξένων δυνάμεων. Γιατί η Ιστορία αποκαλύπτει στην ανθρωπότητα, παρά την λυσσαλέα αντίδραση κι αντίσταση όλων εκείνων που προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, πως ο Τουρκικός στρατός ελάχιστες φορές μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ελληνικό. Στις περισσότερες μάχες στην ξηρά ή την θάλασσα ΗΤΤΗΘΗΚΕ, ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς Μελβούτ, τη σοβιετική βοήθεια που παρασχέθηκε στην Τουρκία την περίοδο 1921 – 1922, σε διάστημα λιγότερο από δύο χρόνια και που αντιπροσώπευε ποσόν μεγαλύτερο από το σύνολο του ετησίου προϋπολογισμού της κεμαλικής Τουρκίας και το σύνολο των πολεμικών δαπανών δύο χρόνων!!! Μάλιστα, έχει υποστηριχθεί η άποψη ότι οι μισθοί των κεμαλικών αξιωματικών κατεβλήθησαν με χρήματα, τα οποία προήλθαν από τον Λένιν! («Η Ιστορία του Ελληνικού Στρατού (1833-1949)»,  Ιωάννης Παπαφλωράτος) Σύμφωνα δε με πολλούς αναλυτές, η νίκη των Kεμαλικών στο Σαγγάριο, ήταν πρωτίστως νίκη των σοβιετικών όπλων.

Για τις δολοφονίες σας στην Κύπρο παραθέτουμε τα πιο κάτω:

Στον «Φάκελο της Κύπρου» υπάρχει μια χαρακτηριστική αναφορά του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή (είχε αναλάβει το αξίωμα μεταξύ των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Αττίλα 1 και του Αττίλα 2 το καλοκαίρι του 1974) που τονίζει με νόημα ότι η Ελλάδα είχε ζητήσει βοήθεια από τη Μεγάλη Βρετανία αλλά αυτή μας την αρνήθηκε, ενώ έμπρακτη συνδρομή δεν υπήρξε ούτε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως αναφέρει επί λέξει το πόρισμα, «τον σημαντικότερο ρόλο στην εξέλιξη της κυπριακής τραγωδίας διαδραμάτισαν οι ενέργειες, πράξεις και παραλείψεις των κυβερνήσεων Η.Π.Α. – Αγγλίας καθώς επίσης και της συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Η στάση των τριών αυτών σημαντικών παραγόντων όχι μόνο δεν ήταν αποτρεπτική των παράνομων τουρκικών ενεργειών, αλλά αντιθέτως με τις πράξεις και παραλείψεις τους ανέχθηκαν και τους ενθάρρυναν».

Μήπως μπορεί κανείς να λησμονήσει πως μια χούφτα Κύπριοι και Έλληνες αντιμετώπισαν με επιτυχία την πρώτη εισβολή του Τουρκικού στρατού αποδεικνύοντας πως οι Τούρκοι στρατιώτες και στρατιωτικοί είναι μόνο για τεμενάδες;

Κι αν αμφισβητείς τα πιο πάνω, θα πρέπει να δώσεις ικανοποιητικές απαντήσεις στο ερώτημα: γιατί ο «σπουδαίος» στρατός της Τουρκίας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα μέτωπα της Συρίας και της Λιβύης αλλά τρέχει συνέχεια ο Σουλτάνος στην Αμερική, την Γερμανία, την Ρωσία και το ΝΑΤΟ για βοήθεια;

Απειλές μικρέ Μελβούτ μπορείς να απευθύνεις στους ομοίους σου. Όχι στους Έλληνες. Κι αν πιστεύεις πως επειδή η Τουρκία «σέρνεται» πότε πίσω από την Αμερική, πότε πίσω από την Γερμανία και την Ρωσία είσαστε δυνατοί, σε ενημερώνω πως είσαστε σαν τα σκυλάκια κανίς που γαβγίζουν δυνατά, αλλά πάντα κρύβονται πίσω από τα αφεντικά τους.

Κοιτάξτε να ξεπεράσετε να πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχετε με την οικονομία σας, στρέψτε την ματιά σας στους Τούρκους πολίτες που αναζητούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και σταματήστε να σπέρνετε το μίσος μεταξύ Τουρκίας κι Ελλάδας. Δεν σας συμφέρει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This