Πρόταση για αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Κράνη

Must Read

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης του υφυπουργού δικαιοσύνης κυρίου Κράνη. Πέρα από κάποια επιθετικά δημοσιεύματα εβδομαδιαίας εφημερίδας, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό για την πορεία του ανδρός, όπως δεν υπήρχε κάτι μεμπτό για την προγενέστερη πορεία του ως λειτουργού της δικαιοσύνης.

 

Σε κάθε περίπτωση, για να μην έρχεται και σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός με τις επιλογές του στον νευραλγικό τομέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, θα μπορούσε να επιλέξει τον αντικαταστάτη του μέσα από το κορυφαίο cast νομικών συμβούλων, που έχει για παράδειγμα ο εφοπλιστής κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης. Μιλάμε για την αφρόκρεμα του νομικού κόσμου της χώρας με ευρυγνωσία αντικειμένου και ικανότητα διαχείρισης κρίσεων.

Επιπλέον, μία τέτοια επιλογή θα γλίτωνε την κυβέρνηση απο σωρεία επικριτικών δημοσιευμάτων, σαν αυτά που υπέφερε επί σειρά μηνών ο κ. Κράνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This