19-9-2020

«Μπαλάκι» ο οικοδόμος που κόντεψε να πεθάνει από ποντίκι επειδή δεν είχαν ορό στα νοσοκομεία

Ποντίκι δάγκωσε έναν οικοδόμο από το Ηράκλειο Κρήτης και τον έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες.

Ο άτυχος αυτός άνδρας ενώ εργαζόταν στο χωριό Βενεράτο, τον δάγκωσε ένα ποντίκι και έπρεπε άμεσα να χορηγηθεί έναν συγκεκριμένο ορό, κατά της λεπτοσπείρωσης. Αρχικά ο ίδιος έσπευσε για βοήθεια Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας, όμως δεν είχα τον συγκεκριμένο ορό και αφού τον ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της κατάστασης, τον έστειλαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Κι έτσι και έπραξε! Πήγε στο νοσοκομείο Βενιζέλος, το οποίο εφημέρευε και συγκεκριμένα στα επείγοντα αλλά μάταια, ούτε εκεί είχαν τον ορό και με την σειρά τους τον έστειλαν σε ένα φαρμακείο, που ήταν εκείνη την ώρα ανοιχτό.

Για κακή του τύχη, ούτε εκείνο το φαρμακείο, το οποίο βρισκόταν στον Ξυροπόταμο, είχε τον ορό και του πρότειναν να πάει την άλλη μέρα στο κέντρο της πόλης σε ένα φαρμακείο προκειμένου να πάρει τον ορό.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων κατήγγειλε το ατυχές συμβάν, καθώς ισχυρίζονται, και με το δίκιο τους, πως ο άτυχος άντρας έγινε «μπαλάκι» στα χέρια των υγειονομικών υπηρεσιών και μάλιστα έπρεπε να περάσει ένα 24ωρο για να λάβει τη θεραπεία που έπρεπε με κίνδυνο τη ζωή του.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ