«Μπαλάκι» ο οικοδόμος που κόντεψε να πεθάνει από ποντίκι επειδή δεν είχαν ορό στα νοσοκομεία

Must Read

Ποντίκι δάγκωσε έναν οικοδόμο από το Ηράκλειο Κρήτης και τον έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες.

Ο άτυχος αυτός άνδρας ενώ εργαζόταν στο χωριό Βενεράτο, τον δάγκωσε ένα ποντίκι και έπρεπε άμεσα να χορηγηθεί έναν συγκεκριμένο ορό, κατά της λεπτοσπείρωσης. Αρχικά ο ίδιος έσπευσε για βοήθεια Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας, όμως δεν είχα τον συγκεκριμένο ορό και αφού τον ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της κατάστασης, τον έστειλαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Κι έτσι και έπραξε! Πήγε στο νοσοκομείο Βενιζέλος, το οποίο εφημέρευε και συγκεκριμένα στα επείγοντα αλλά μάταια, ούτε εκεί είχαν τον ορό και με την σειρά τους τον έστειλαν σε ένα φαρμακείο, που ήταν εκείνη την ώρα ανοιχτό.

Για κακή του τύχη, ούτε εκείνο το φαρμακείο, το οποίο βρισκόταν στον Ξυροπόταμο, είχε τον ορό και του πρότειναν να πάει την άλλη μέρα στο κέντρο της πόλης σε ένα φαρμακείο προκειμένου να πάρει τον ορό.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων κατήγγειλε το ατυχές συμβάν, καθώς ισχυρίζονται, και με το δίκιο τους, πως ο άτυχος άντρας έγινε «μπαλάκι» στα χέρια των υγειονομικών υπηρεσιών και μάλιστα έπρεπε να περάσει ένα 24ωρο για να λάβει τη θεραπεία που έπρεπε με κίνδυνο τη ζωή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This